keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #10 - Tulevaisuuden toivot

Suosikkiblogejani listatessa mieleeni tuli ajatus hieman toisenlaisesta listauksesta - mitäpä jos listaan myös ne blogit, jotka eivät ihan vielä yllä suosikkilistalle, mutta joiden kehitystä seuraan mielenkiinnolla ja jotka omasta mielestäni ansaitsevat reilusti lisää lukijakuntaa nykyiseen verrattuna? Tässä siis kaniblogien tulevaisuuden toivot, olkaatte hyvät. Ja kuten viimeksi, nämä viisi eivät ole minkäänsortin paremmuusjärjestyksessä.

Siisti ulkoasu, aktiivinen postaustahti ja mukavat jutut, ilo seurailla pienen kanilauman elämää :) Mainitsemisen arvoisia ovat myös monipuoliset postaukset ja sopiva määrä kuvia. Tällaisen pilkunviilaajan silmään ottaa eniten blogin nimi kielioppivirheeneen mutta äkkiäkös tuo korjaantuu vink vink.

Itselle on totta kai erityisen mielenkiintoista lukea oman kasvatin kuulumisia, mutta blogi on sisällöltään muutenkin luettavaa sorttia, postausten aiheet vaihtelevat sopivissa määrin ja hauskat kuvat on aina plussaa. Meikä lukisi mielellään hieman pidempiäkin postauksia, jos jostain nyt marista täytyy!

Visuaalisesti kaunis blogi joka vetää pisteet kepeästi kotiin sopivan tiheän postaustahtinsa saattamana! Paljon kuvia, hauskat kanipersoonat ja siisti kirjoitustyyli ovat vain pari esimerkkiä tämän blogin hyvistä puolista. Ihmetellä saa, miksei blogilla ole nykyistä enemmän lukijoita, niitä se kun ansaitsisi reilusti enemmän!

Aktiivinen blogi, jossa seikkailee sekalainen sakki mitä erilaisempia kanipersoonia. Suuri plussa mielenkiintoisista erikoispostauksia (mm. esteiden valmistus-ohje, ja rakennusohjeet häkkiä varten). Paljoa en parantamisen varaa keksi, lukemisarvoinen pupublogi kaikenkaikkiaan.

Laadukkaita kuvia, selkeä ulkoasu ja tasainen postaustahti, kaipaakos sitä paljoa muuta lukemisen arvoiselta kaniblogilta! Postauksia on laidasta laitaan, kirjoitusasu on tosin ajoittain epäselvä erilaisten fonttien vaihtelun ja erikoisten asettelujen myötä. Jotkut saattaa tykätäkin, omaan silmään hankaloittavat lukemista. Joskus yksinkertaisuus on valttia ;)

Mitkä kaniblogit ansaitsevat mielestänne reilusti enemmän tunnustusta kuin ne nyt saavat? Suositelkaas joitain alle 100 lukijan blogeja kommenteissa! :)

17 kommenttia:

 1. Ohhoh tulipas yllätyksenä! Kiitos 8). Whats wrong whit my postausten pituus, seuraavaks kirjotan romaanin xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ei ehkä niinkään postausten pituus mut asioista vois välillä kertoilla myös pidemmän kaavan mukaan ;)

   Mut kyl mulle romaanitkin kelpaa!

   Poista
 2. Oiii, kiitos!
  Tuon blogin nimi on muutenkin vaihtumassa pian, vink vink! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loisto homma, sit on kaikki tiptop nimeä myöten ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oleppa hyvä, ansaittu mainintahan tuo vaan on! :)

   Poista
 4. Kaninpäiviä -blogi on minusta kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä tosin on paaaaljon lukijoita :)

   Poista
  2. Näyttäis tosiaan noita lukijoita löytyvän, ihan ansaitusti tottakai! :)

   Poista
  3. Tietysti munkin blogi on alle 100 lukijan, mut en nyt viittee sitä suositella. Sen linkki on www.pikkuisetpitkakorvat.blogspot.fi

   Poista
 5. http://pupunpaivat.blogspot.fi/ tuo on ainakin musta kiva blogi ;)

  VastaaPoista
 6. http://japinpuput.blogspot.fi/
  siinä vielä yksi kiinnostavan oloinen :)

  VastaaPoista
 7. Munki mielestä jump by jump on todella kehityskelpoinen ja innolla seurailen mihin vie tämän blogin matka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Kiva kun näitä pupublogeja on nykyään enemmän, on paljon lueskeltavaa :)

   Poista