maanantai 16. maaliskuuta 2015

Palojoen epäviralliset 15.3.2015


Eilen vietettiin ihanan aurinkoista kevätpäivää Palojoella epävirallisissa estekisoissa. Nyt onkin sitten allekirjoittaneen ekat epäviralliset korkattu, eikä löydy valittamista, miksei joskus uudestaankin! Luokkina olivat aloittelijat suora (johon ilmoitin estehirmut Innan ja Jalin), sekä helppo ja kv mutka, joissa molemmissa Jedi pääsi kisailemaan.


Holskit oli molemmat selkeesti imeneet hieman virtaa kevätauringosta, Jalikin rymisteli ennen suoritustaan valjaissa ympäri nurtsia sarvikuonomaisin elkein etsien suuhunpantavaa lumen alta paljastuneesta nurmikosta. Lopullisena tuloksena Jali suoritti radan yhdellä virheellä, Inna vetäisi tokan kierroksen puhtaasti ja sijoittui neljänneksi! Ehkä Innakin pääsee keväämmällä kisailemaan virallisiin helppoa, jos vaikka saataisiin se yksi klassaus niin mamma pääsisi hyvin ansaitulle eläkkeelle ;)


Helpossa Jedi jaksoi reippailla lopulliseksi tulokseksi yhden virheen radan, ja pääsi viidennelle sijalle. Jedi nappasi kotiin vielä toisenkin ruusukkeen ollessaan tuomarin suosikki hyvän hyppytyylin ansiosta. Pieni poika teki kv-debyyttinsä keskivaikealla mutkalla, ja se oli ihan iskussa verkassa, iloloikka lensi esteiden välissä ja esteetkin ylitettiin hienolla ponnulla ja vauhdilla. No, vauhti ja into hiipui sitten ihan radalla pikkuisen, mutta hyvin jäbä jaksoi tsempata ja pysyä skarppina pitkästä ja raskaasta päivästä huolimatta. Tuloksena neljä virhettä, paremmin kuin odotettiin eli oikeen hjuva Jedster!


Seuraavan kerran nähdään todennäköisesti expossa sunnuntaina, vaikkakin Jedi pääsee reissaamaan jo lauantaina Anniinan kyydityksellä. Tulossa myös pikaiset myöhäiset kuulumiset tammikuun Mäntsälän reissulta sekä parin viikon takaa Klaukkalasta!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jaltsu jätti melkeen ilmavaraakin joillain esteillä B)

   Poista
 2. Voitko tehdä postauksen miten tehdä kanille lapavaljaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on sen verran helpot tehdä ettei siihen mitään ohjeita tarvitse :)

   Poista