perjantai 6. helmikuuta 2015

Jo oli aikakin!

Tuli tässä näköjään pidettyä kuukauden mittainen postailutauko, tuntuu tosin että olisin jättänyt blogin pidemmäksikin aikaa hunningolle. Normirutiineista poiketen kyseessä ei ollut mikään laiskottelukuukausi, vaan niinkin työntäyteinen ajanjakso, että päätin ihan suosiolla karsia ei-niin-pakollisia hommia, eli pääosin blogiduuneja ja omia kotisivuprojekteja.

Olen vääntänyt läjän ulkoasuja ja bannereita, tehnyt kotsivuprojekteja SEKille, järjestellyt estehypyn SM-kisoja monella eri tapaa, tehnyt rästiin jääneitä kouluhommia (tässä pitäis valmistua kuukauden sisällä...) sekä kaiken tämän päälle käynyt ihan töissä-töissä ja pyörähtänyt parissa kanitapahtumassakin. Toivon mukaan meininki rauhoittuisi nyt edes hetkeksi hieman, ainakin suurin työsuma on nyt takana päin.

Alan nyt pikkuhiljaa kirjoitella rästiin jääneitä postauksia alta pois, tulossa on mm. raportit Mäntsälän ja Lempäälän näyttelyistä, suunnitelmia tälle keväälle sekä lumisia ulkoilukuvia parin päivän takaa. Nyt otan työn alle blogin ulkoasun uudistamisen, tämän kun piti olla se väliaikainen ratkaisu...

Kiitos teille lukijoille kun olette jaksaneet pysyä mukana tästä odottamattomasti tauosta huolimatta, nyt jatketaan täyttä häkää eteenpäin! :)

Jotta ei jäädä ihan kuvatta tässä postauksessa, piristytetään tylsää tekstiä "edustavalla" Naatilla!

*Naattimainen naamapalmu*

3 kommenttia: