maanantai 27. lokakuuta 2014

Pori 26.10.2014


Hui kun on mahtava näyttelyreissu taas takana! Vaikka ne koko viikonlopun reissut on toki kokonainen seikkailu itsessään niin on nää ykspäiväisetkin kyllä mukavia vaikka ihan vaan vaihtelun vuoksi. Olo ei ollut täysin kuollut sunnuntaina kotiin saapuessa, itseasiassa tämänkin tekstin kirjoitin vielä sunnuntaina klo 22 fiilis katossa. Koitan vaan huijata kaikkia että olisin pistänyt koko postauksen kasaan yhdellä kertaa, kuvat lisäilen varmastikin vasta huomenna eli maanantaina. Eli tänään. Oliko nyt tarpeeksi hämmentävää? Kaikki sujui aamusta alkaen hyvin, päästiin kerrankin Lindan kanssa matkaan ajoissa ja perille päästiin ilman eksymisiä tai muita sähläyksiä. Päivän aikana saatiin nauttia mm. ilmaisesta pizzasta, ilmaisesta sipsistä, kanien näyttelymenestyksestä sekä ennen kaikkea hyvästä seurasta. Tää on nyt tämmönen tyhmä hehkutuspostaus mut ootte te kaikki niin ihania :D Reilu vuos sitten mulla oli ihan eri käsitys kaninäyttelyiden ilmapiiristä mutta tänään ei ainakaan itse löytänyt mitään valituksen aihetta kun vastaan tuli vaan hymyileviä naamoja. Kiitos, kiitos kiitos.


Siitä näyttelymenestyksestä! Jali veti normipisteensä eli 93, samanlaista kommenttia kuin normistikin elikkä löysyyttä löytyy ja karva pikkasen pöllyää. Jostain kumman syystä poitsu kuitenkin jätti turhat räpiköinnit käsiteltäessä (mitä valitettavan usein harrastaa...) sikseen ja sai vaan kiitosta yhteistyöhalukkuudesta. Hyvä Jalpero! Jali sai myös jonkinsortin erikoispalkinnon, koska oli "jäänyt tuomarien mieleen". Tiiä sit mistä syystä mut Jali kiittää herkkupussukasta joka ei ainakaan edistä siitä löysyydestä eroonpääsemistä... No, fuck the fitness, feel the fatness vai miten se meni. Tiimi äiti ja poika sai molemmat 94,5p, Jedille kaipailtiin lisää lihaksia ja kehuja tuli yhteistyökykyisyydestä sekä puhtaista, hienoista hörökorvista. Jedille napsahti myös kunniamaininta 5 pisteen kohdista ja LKV2-ruusuke. Inna  oli avointen naaraiden LKV1 ja sai kiitosta lötköpötkömäisestä käsiteltävyydestä sekä hienoista lihaksista ja turkista.


Inna otettiin vielä ennen PPK-pöydän muodostamista uudestaan tuomareiden arvioivien silmien alle, kun nämä päättivät, mikä 94,5 pisteen kaneista pääsisi PPK-pöydälle (jostain syystä Jediä ei tähän otettu mukaan mut en tietenkään tajunnut asiaa ihmetellä siinä hätäkässä). Tiukka taisto PPK6-paikasta käytiinkin sitten Innan ja Lindan Emblan välillä, lopulta tuomarit päätyivät valitsemaan Innan yli Emblan, paremman turkin ja "tuntuman" (lihasten siis pääosin) ansiosta. Meidän porukan iloksi Inna päätyi siis PPK6-kanin paikalle, en olis kyllä oikeesti uskonut että me päästäisiin PPK-pöydälle uudemman kerran näin nopeesti :D Inna sai kotiinviemisiksi hienon pokaalin, ruusukkeen ja herkuilla täytetyn ruokakupin lisäksi vielä kanimaisen nimikyltin, joka jäi valitettavasti palkintokuvaräpsäyksestä pois.


Kotiin lähti mukaan myös ihana paksuposkinen ruskea holskinaaras, jonka nimesin Mollaksi koska, no, Mollalta tuo näyttää. Molla ei ole meille jäämässä kuin kahdeksi viikoksi, sillä se lähtee messuilta uuteen kotiinsa, itse toimin vain tässä välikätenä ja hoitotätinä. Molla on aivan ihana tapaus, heti kotiin päästyä veti pitkälleen häkissä ja alkoi samalla mussuttaa porkkanaa. Mun puolesta se vois jäädä tänne lopullisesti mut uus omistaja taitaa olla vähän eri mieltä asiasta :D Mollasta en tähän hätään saanut kuvaa otettua mut eiköhän tuo järjesty vielä tän viikon aikana.

3 kommenttia:

  1. Ompas nätti kuva jedsteristä :3

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia, ja kanit onnistu tosi hyvin näyttelyissä! :) Onnea pupusille... <3

    VastaaPoista