tiistai 22. heinäkuuta 2014

Myllypuro 19.7.2014


© Siiri

Nyt on meikän ekat sm-kisat koettu vaikka ne vähän kesken sinänsä omalta osalta jäikin, sunnuntaina kun en töiden takia päässyt paikalle. Ehkä ensi vuonna sitten koko viikonloppu esteilyä, pidetään sormet ristissä sen puolesta ainakin!

© Siiri

Matkattiin kisapaikalle Anniinan kanssa kera kolmen kanin, Anniinalla oli mukanaan Sipsu ja meidän taloutta edusti holskiduo I&J. Ekat kierrokset holskit hyppi aika tahmeasti, kuumuus tuntui uuvuttaneen kaksikon täysin eikä vauhtia tai ponnuvoimaa irronnut kummastakaan, Jali hiihteli maaliin 6 virheellä ja Inna säälittävällä 7 virheellä :D Odotukset tokaa kierrosta varten ei olleet kovin suuret, realistina ajattelin et ei kai nuo sen paremmin jaksa nytkään kun olivat kerran nuupahtaneita jo ekalla kierroksellakin... Vielä mitä! Jalille tokalta kierrokselta 3 virhettä, Innalle 2! Hyvä me! Meidän jengin ei ole mikään tarkoitus edes haaveilla klassauksista tai sijoituksista mutta itsemme ylitettiin ja se on pääasia :) Innalle vieläpä irtosi (jo toistamiseen) kunniamaininta hyvästä parannuksesta, eli ihan palkinnoitta ei jääty vaikka ei sen suurempaa menestystä niitettykään.

© Siiri

Kaiken kaikkiaan päivä oli positiivinen, vaikkakin pitkä, kotiin päästiin lähtemään vasta kahdeksan jälkeen. Tuliaisiksi erittäin kipeiden, palaneiden käsivarsien ja reisien lisäksi kotiin lähti myös jotain vähän yllätyksellisempää - nimittäin venäläistypy Amie! Amie muuttaa nimittäin nyt Carolta meille ja tarkoitus olisi saada siitä ja Naatista kaverukset :) Toivottavasti tytöt tykkäävät toisistaan ja viihtyvät toistensa seurassa.

© Siiri

Amie kisaa kv:ta molemmilla radoilla ja on nyt Myllypuron suorituksen mukaan laskien saanut suoralta 2 ja mutkalta 3 klassausta, absurdia ajatella että nyt on meilläkin talossa kani joka oikeasti jopa hyppii hyvin! Myös ulkomuodossa typy on pyörähtänyt ja napannut kerran jopa hienot 94,5p :) Monitoimivensku siis! Ja entistä monitoimisempi mikäli nyt vain suostuu Naatin seuraneidiksi.

 Hieno tykittäjä Amie :)

4 kommenttia:

  1. Hienosti hyppää! Harmittaa kun asun täällä niin ei järjestetä kisoja missään... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän nuo tekee kun sille päälle välillä sattuvat! :) Vaikka itse täällä suht hyvällä suunnalla asustelenkin niin varsinkin tää kesä on ollut vähän kurja kisojen suhteen kun oon yleensä viikonloput töissä :(

      Poista