lauantai 19. huhtikuuta 2014

Ipanat 11 vrkOnhan sitä aina sanottu että kaninpojat kasvaa nopeasti mutta että näin nopeasti, huh huh. Näähän alkaa pikkuhiljaa jo muistuttaa kaneja! Ekoilla avautui silmät torstaina, lopuilla perjantaina. Ja nyt sitten jo kipitellään ympäri häkkiä, Inna raukka joutuu jo tässä vaiheessa juoksemaan aina-nälkäisiä lapsiaan karkuun :D No, katsotaan millainen meininki on esim. jo viikon päästä!

Sukupuolet on edelleen osalla hieman epäselviä, toivotaan nyt kuitenkin ettei loppujen lopuksi kaikki paljastu uroksiksi. Poikasia on myös varattu alustavasti, toiselle mustalle kirjavalle naaraalle on koti tiedossa ja ainakin km japseja on kyselty paljon. Mikäli joku poikasista kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostitse henna.vihersaari at gmail.com tai esim. facebookissa :)

Nimet on jo sinänsä kakruille päätetty mutta julkistan ne varmaan vasta kun sukupuolet on suhteellisen varmat. Toisaalta nimet on sen verran sukupuolineutraaleja että ne voisi nyt jo huudella koko maailmalle mutta no, pidetään nyt hetki vielä jännitystä yllä.

Mainitut sukupuolet eivät siis vielä 100 % varmoja! :)


Musta, uros


Keltamusta japanilainen, naaras


Musta kirjava, naaras, varattu


Musta, uros


Keltamusta japanilainen kirjava, naaras


Musta kirjava, naaras


Musta, uros


Musta kirjava, uros

Viimeisimpänä siis poikueen pikkuisin sintti, on muuten kasvanut ihan älyttömästi parissa päivässä! On se edelleen muita lähes puolet pienempi, mutta on selkeästi alkanut kerätä lihaa luiden ympärillä ja on ihan yhtä menevä, ellei menevämpi, kuin sisarusparvensa. Tukiruokintaakaan ei olla pariin päivään enää harrastettu, pikkuisella on jo sen verran voimaa että pystyy taistelemaan tiensä nisälle ihan kuten muutkin muksut. Eiköhän me tuosta vielä kunnon kani saada kasvatettua! :)

ps. Ei ole oikeesti todellista millainen työ näidenkin kuvien takana oli. Eihän noi pysy hetkeäkään paikoillaan! Lisäksi mustien kuvaaminen oli suhteellisen haastavaa kun valonlähteenä oli aurinko, turkit näyttää kuvissa kaikkea muuta kuin mustilta :D

3 kommenttia: