sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Valjaista + arvonnan mainostusta

Pikainen päivitys tähän väliin liittyen valjaiden tilaamiseen!

Mikäli joku tilaa multa valjaat viimeistään ensi keskiviikkona 20.11., voin tuoda ne lemmikkimessuille jolloin maksu onnistuu helposti käteisellä ja hinta totta kai alenee koska postituskuluja ei synny :) Ja messujen kunniaksi hintaa valjaille kertyy vain 5 €!

Olen keskiviikkona suunnistamassa kohti kangaskauppaa, joten värivalikoima ei ole rajoittunut vain täällä blogissa esiteltyihin väreihin. En kuitenkaan voi luvata että juuri sitä väriä löytyy mitä haluat joten miellään ainakin kaksi väritoivetta tilaukseen mukaan! :)

Ja mikäli joku haluaa bongata mut lemmikkimessuilta niin mä luulen että homma onnistuu suht helposti, no, tän takia:

Oon täysin kädetön kuvanmuokkauksessa ilman tuttua photoshoppia, iskän läppärillä on vaan kivikautinen photofiltre... :D

Siinä siis meikän virallinen lemmikkimessuhuppari 2013! Ihan ite eilen kauheella kiireellä taidekoulussa painettu :D

-----------------------------------------

Sitten! Riemuloikka-blogissa on hirmu kiva arvonta menossa, jossa palkintona on vaikka mitä kivaa :) Kannattaa osallistua, esim. juomapulloja ei oo koskaan liikaa (Jalin ja Innan lisäys: myöskään herkkuja ei oo koskaan liikaa!).

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuolla valjaiden tilaus -sivulla vastasinkin jo mut unohdin tänne laittaa, eli valjaat 5 € mikäli ne noutaa messuilta :)

   Poista
 2. Uuu.. Vähänkö hieno tuo sun lemmikkimessuhupparis ;)!

  VastaaPoista
 3. Ihana huppari! :D Pitäiskö itekin tehdä joku nimikkovaate.. No nyt mennään vaan sek:n paidalla nää messut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkasen mainontaa ei koskaan oo pahitteeksi... :D Mulla ei oo mitään yhdistysten paitoja niin olikin just sen takia pakko tehdä oma ;)

   Poista