lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #6 - Suosikkiblogit

Koska en keksinyt itsenäisyyspäivälle mitään itsenäisyyspäivään liittyvää, unohdetaan koko itsenäisyys ja kirjoitellaan jotain ihan muuta! Muutaman kerran olen bongannut tämän oman blogini muiden suosikkiblogilistoilta ja voin kertoa, että kyllä se aina piristää päivää kummasti kun tietää että joku lukee allekirjoittaneen höpinöitä ja jopa pitää lukemastaan! Kaikki kehut on aina mieltänostattavia, älkää toki ymmärtäkö väärin, mutta nämä listaukset on ainakin omasta mielestäni jo sellainen saavutus, että jos sellaiselle itse pääsee niin selälle taputus on ansaittu.

Koska haluan antaa tunnustusta myös omille lempipupublogeilleni, on aika esitellä meitsin suosikkiblogien top 5! Nää on ns. in no particular order, ei parhaita voi paremmuusjärjestykseen pistää. Mainittakoon, että itse arvostan kaniblogissa eniten postausaiheiden mielenkiintoisuutta ja helppolukuisuutta, aktiivisuutta (ei välttämättä tarvitse kovin tiheään tahtiin postata, mutta ainaiset taukoilijat jää listalta kyllä pois) sekä tietenkin visuaalista puolta.

Tässä blogissa sulautuu postausten mielenkiintoisuus, aktiivisuus sekä visuaalisuus harmonisesti yhteen. Jutut ovat aina hyvin kirjoitettuja ja niihin on helppo samaistua. Jaana on loistava kuvaaja ja blogin ulkoasut ovat aina persoonallisia ja ilo silmälle. 11/10, 6 tähteä viidestä, keep up the good work! Persoonallisen kanilauman edesottamuksia on aina yhtä hauska seurata.

Toivon mukaan tulevana kanifarmarina kasvattajana seuraan innolla Veeran venskukasvatusta blogimuodossa. Blogi on hyvin kirjoitettu, kuvat ovat aina huippuluokkaa ja erilaisten kanipersoonien elämää on ilo seurata, vaikken toki pistäisi pahakseni jos postauksia hieman tiheämpään tulisikin ;) Ihan siis kaikessa positiivisuudessa, lukisin enemmän kuin mielelläni Veeran kanilan arjesta vaikka monesti viikossa.

Kukapa ei olisi Katrionan blogiin joskus tutustunut? Postauksia tulee säännöllisesti, tekstit on kirjoitettu hyvin ja kuvia on paljon. Ja toki nyt uuden ulkoasun myötä se visuaalinen puoli on täys kymppi eh heh... No, Pupuninjat on sellainen hyvän mielen blogi, jota lueskelee mielellään ja josta vielä aloittelevatkin pupuharrastelijat saavat paljon vinkkejä pupuarkeen.

Maijan blogin valttikortti on upeat kuvat, joita kelpaa katsella useamminkin. Aiheetkin ovat esteilyyn ja kasvatuspuoleen keskittyvässä blogissa  mielenkiintoisia, kuvapostaukset tasapainottavat pitempiä kisakuulumisia aina välissä enemmän kuin hyvin. Tällaista herkkää taiteilijasielua tottakai miellyttää erityisesti blogin visuaalinen puoli, joka harvemmin on jättänyt kylmäksi. Harmillista tosin ettei nykyinen ulkoasu toimi tabletilla oikein, muistakaahan lueskella siis tietokoneen näytöltä!

Papanavaara ansaitsee paikkansa meikäläisen suosikkilistalta monesta syystä - se on laadukas, mielenkiintoinen blogi, jonka postauksissa seikkailevat persoonalliset puputtajat. Sen ulkoasu jaksaa aina ihastuttaa, ja kuvat ovat kauniita. Ja mainittakoon, että se on myös ensimmäinen kaniblogi, jota olen koskaan seurannut!

------------------------------------------

Tästä jäi varmasti monta hyvää pois, onneksi olen kasailemassa blogin sivupalkkiin linkkilistaa josta tulee löytymään pitempi suosituslista. Sitä odotellessa tutustukaa näihin viiteen, mikäli ne eivät syystä tai toisesta ole vielä ennestään tuttuja!

Onko sinulla joitain suosikkiblogeja ylitse muiden?

4 kommenttia:

 1. Heh, kiitos! Ihmettelinkin mistä yksäkkinen lukijoiden lisääntyminen johtuu. :D Olen ihan samaa mieltä tuosta postaustahdista, ja olen yrittänyt taistella takaisin siihen seitsemään per kuukausi. Valitettavasti kuitenkin koulu, työ ja pupujutut syö aikaa niin hitsisti, että ei se oikein meinaa ottaa onnistuakseen. Noh, ehkä sitten keväällä kun valmistun ja aikaa riittää jne....... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoho en ois uskonut että joku mun lukijoista ei olis jo sun lukijoita mut oleppa hyvä! :D

   Joo no mä en oo mikään oikee henkilö arvostelemaan postaustahtia ottaen huomioon oman aktiivisuuden :D Mäkin aina mietin et ehkä sitten kun koulusta pääsen veke niin jää aikaa tällekin.... ehkä.....

   Poista
 2. Löytyi samantien uusia blogeja omalle lukulistalle! Suosikkeja ovat Veeran ja Maijan blogit :)

  http://kanimukset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistohomma, nää viisi on kyl ihan mahtavia kaikinpuolin! :)

   Poista