tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #2 - Lempäälä 29.11.2014

Inna, Jali ja Jedi matkasit Anniinan kyydissä Lempäälän PetGalaan viime lauantaina. Kuten Turun näyttelypostauksessa mainitsin, odotukset eivätolleet korkealla, eniten peukutin Jedille joka oli kolmikosta parhaassa turkissa ja jonka tassuista harvemmin menee likaisuuden takia pisteitä, mustista tassuista kun ei paljoa epäpuhtauksia näy :D Tuntuu että mun hypoteesit osuu aina mönkään näyttelytulosten kanssa, sillä Jedi oli Lempäälässä kolmikon surkein saaden 90,5 pistettä. 5 pisteen kuman se kyllä sai (tai olisi saanut jos niitä olisi jaettu), mutta jäbä ei ollut oikein jaksanut arvostelua ja siihen sisältyvää kääntelyä. Lisäksi yleiskunnosta verotettiin reilulla kädellä, poika kaipaa kuulemman massaa vaikka omaan käteen se tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä, onhan se hoikka mutta niin sen kuuluukin olla.

Inna veti aika normipisteet eli 93, se sai kehuja peppulihaksistaan ja rauhallisuudestaan arvostelupöydällä. Tassuista verotettiin pisteen puolikas värjäymien takia ja ei-kovin-palautuva turkki näkyi myös arvostelupisteissä. Oikein hyvin silti meni siis Innalla! Päivän totaalinen yllättäjä oli kuitenkin tällä kertaa, uskomatonta kyllä, Jali, joka sai 94 pistettä ja läjän kunniamainintoja ja palkintoja. Karvanvaihto ja surullisen kuuluisa löysä massa veivät pisteitä, mutta eniten kehuja sai pojan käsiteltävyys joka on kyllä sellainen kummallisuus että oksat pois. Jali on sellainen räpiköijä, kun sen kääntää selälleen se alkaa vempuloida ja tuhahdella päästäkseen takaisin jaloilleen. Silti arvostelulomakkeessa seisoo "tosi luottavainen, kiva pyöritellä, 19/20p", ei voi kuin ihmetellä mutta toki täähän on vaan positiivista ihmettelyä! En tiedä kuka on Jalin hypnotisoinut ennen pöydälle menoa mut iso peukku sille taikurille :D Jalillekin olisi siis siunaantunut kuma 5 pisteen kohdista ja käsiteltävyydestä se sai kunniamaininnan ja herkkupussin.

Kirsikkana kakun päälle Jali nappasi vielä tuomarin suosikki-pystin, joka onkin meikäläisen kaneille ensimmäinen! Hyvä Jalpero! Jalihan on oikea edelläkävijä, se on ensimmäinen kani joka on saanut meidän poppoosta klassauksen esteiltä ja joka on ollut tuomarin suosikki ja muistaakseni jopa ensimmäinen joka on saanut kunniamaininnan aikoinaan turkista! On tuo plösö hassu otus.


4 kommenttia:

  1. J0u eka!!! Kiitos kun sain kyyditä nuo MVA-elukat 8)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Onhan se tommonen melkeen muotovalio kuitenkin ;) Mut Jalpero kiittää!

      Poista