sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #21 - Uusi ulkoasu

... tai ainakin väliaikainen sellainen! Alkoi tuossa viime yönä vainoamaan se fakta että blogin ulkoasun bannerin tiedostonimi oli "kesäbanneri.png" näin joulukuussa, joten panin tuumasta toimeen ja pieraisin uuden ulkoasun! Tän ois tarkoitus olla sellainen väliaikainen söherrys kunnes inspiroi tehdä hieman laadukkaampi tapaus. Laitoin ton "hyvää joulua" -toivotuksen banneriin mukaan ihan vaan koska siinä on jo syytä ulkoasun uudelleenmiettimiseen tuossa heti vuodenvaihteen jälkeen.

Olin vaihteeksi myös viisas ja unohdin ottaa screenshotin vanhasta ulkoasusta... No, eipä tuo minkään muistelun arvoinen ollutkaan.

Tästä tuli nyt erittäin tynkä kalenteripostaus, pahoittelen! Sunnuntain kunniaksi meen urakoimaan tänään töihin seitsemäksi tunniksi, ja sunnuntairuuhkan jälkeen ei oikein mehut enää riitä sen kummempiin blogiduunailuihin. Tämänkin postauksin tein valmiiksi viime yönä klo 2 ja ajastin tälle päivälle. Mut hei, huomenna taas jotain sisältörikkaampaa tuloillansa, näkyillään silloin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti