perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulukalenteri #19 - Mitä tapahtuu vuonna 2015?

Eilen muisteltiin menneitä, nyt suunnitellaan tulevaa! Mitä tuokaan ensi vuosi tullessaan kanien saralla, sitä ei voi kukaan vielä sanoa. Mutta saa sitä onneksi aina haaveilla ;)


Tapahtumissa pyritään käymään ensi vuonnakin ahkerasti, vaikka työt vie edelleen osan allekirjoittaneen viikonlopuista. Eiköhän me onneksi jonnekin ehditä. Näyttelykausi avataankin jo 17.1. Mäntsälässä, toivottavasti siellä sujuu hyvin :) Jedin kanssa koitetaan kisailla esteillä suht aktiivisesti, tavoitteena ois vuoden loppuun mennessä että se olisi vähintään molemmissa keskivaikeassa kisailemassa. Sen suurempia tavoitteita ei aseteta, eiköhän tuossakin ole jo toteuttamista.

Holskit toivottavasti sais petteillä ahkerasti, Innalle vois kokeilla hankkia sen yhden klassauksen esteiltä niin sit olis molemmilla holskeilla kauan ootetut klassaukset kasassa ;) Naattikin saattaa päästä esteitää kokeilemaan yleisön eteen, ainakin kotona se on alkanut hyppiä matalia esteitä ihan vetreästi vaikkakin hitaasti.

Unelmana olisi teettää yksi projektipoikue, mutta sen ajankohta on vasta loppukeväästä/kesällä. Suunnitelmia on paljon, saa nähdä toteutuvatko ne alkuunkaan!

Kanimäärän ei näillä näkymin ole tarkoitus kasvaa, vaikka edelleen siitä pienihopeasta paljon haaveilenkin... Eiköhän sellainenkin joskus tähän jengiin liity, muttei ehkä vielä ensi vuonna. Neljänkin kanin kanssa riittää tekemistä vaikka kuinka, eli eiköhän me aktiviteettia keksitä näidenkin pitkäkorvien kanssa ;)

Tämän suurempia suunnitelmia ei ensi vuodelle ole, pääasia olisi tottakai että kanit pysyis terveinä koko vuoden ja suurilta takaiskuilta vältyttäisiin. Vuosi 2014 oli niin kauhea kanivuosi monenkin kohdalla että 2015 ei vaan voi enää pahemmaksi mennä *kop kop*!

4 kommenttia: