lauantai 31. toukokuuta 2014

Muksut 7 vko (video)


Tulee nyt vähän tyhmästi tää video erikseen mutta unohdin sen edellisestä postauksesta ja kukaan tuskin osaisi enää sitä sieltä katsoa mikäli vähin äänin sen postaukseen muokkaisinkin :D Siispä, muksut mussuttamassa mansikanlehtiä 7-viikkoisina, bon appétit.

3 kommenttia:

 1. Tiesitkö, että "milling" ei tarkoita esimerkiksi sitä kun kani jyrsii jotain vaan metallin, esimerkiksi rosterin jyrsimistä cnc-koneella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tässä asiayhteydessä milling kääntyy kehuskeluksi (vrt. to brag about smth), kyseessä siis lyriikat Midfield Generalin biisistä Midfielding :) Ei oo tarkoitus tarkoittaa jyrsimistä alkuunkaan.

   Poista
 2. En yleensä harrasta kommentoimista mutta nyt on kyllä ihan pakko antaa palautetta! Blogisi on aivan ihana, rakastan kirjoitustyyliäsi (itseäni ärsyttävät yhdyssanavirheet eniten mutta täällä en ole bongannut yhtäkään ja muutenkin tosi sujuvaa ja ihana lukea) ja ennen kaikkea kuvat ovat ihanan värikkäitä! Olen itsekkin hankkimassa kania ja olen vasta tutustunut kaniaiheisiin blogeihin ja tämä on kyllä oikea löytö :) Sait aktiivisen seuraajan!

  VastaaPoista