lauantai 17. toukokuuta 2014

Kakaroiden keväiset kuulumisetHuhhuh kun olikin kaunis ja lämmin päivä tänään! Alkuun näytti harmaalta ja kouluunkin lähtiessä ripotteli hitusen vettä mut onneks iltapäivällä aurinko alkoi paistaa ja ulkona oli jo ihan kesäkelit.

Anniina tuli vierailulle pallottelemaan muksuja ja käytin tilaisuuden hyväkseni antamalla vierailijalle rikkalapion ja harjan käteen - siivottiin nimittäin kanien häkit ja vaihdettiin vähän järjestystä! Ah, ilmaista työvoimaa, mikäs sen parempaa. Hommat saatiin valmiiksi reilussa tunnissa, vaikka siivottavana oli kolme suhteellisen törkyistä häkkiä, varsinkin Inna lapsineen oli pistänyt häkin ihan uuteen uskoon, n. puolet häkin pinta-alasta kun on ollut noiden vessakäytössä... No, pääasia että nyt on siistiä kuitenkin.

Operaation takana ei ollut pelkästään siivous yleisesti vaan poikasten vieroitus Innasta, joka muutti häkkien järjestyksen täysin. Poikaset siirtyivät Jalin häkkiin, Jali siirtyi Innan kanssa Naatin häkkiin ja Naatti Innan ja muksujen häkkiin. Innan ja Jalin kanssa yhteen lyöttäytyi myös Innan kotiin jäävä muksu, joka on ainakin toistaiseksi pärjäillyt hienosti äidin ja Jali-sedän kanssa ilman sisarusten turvaa. Itseäni pelotti eniten järjestelyssä Jalin suhtautuminen pieneen tirriäiseen samassa häkissä mut eihän se tollo ees tajua tuota kaniksi, ihmettelee vaan mikä ihme karvainen luotijuna syöksähtelee sinne tänne ja varastaa osan ruuista. Jos hyvin käy, on tuon kolmikon tarkoitus elää yhdessä koko elämänsä loppuun asti, toivottavasti muksun murkkuikä ei saapuessaan katkaise hyvin alkanutta yhteiseloa.

Käytin Anniinan läsnäoloa hyväksi myös poikasten kuvauksen saralla, ei noita pysty yksin kuvailemaan, varsinkaan yhteiskuvia. Kyllä noita pystyy pitämään ongelmitta vapaana mut enimmäkseen apua tarvitsee siinä ettei naamat ole koko ajan nurmikossa kiinni :D Ja koko kahdeksikkoa kuvatessa... no, sanotaan vaikka näin että kuvausassistentilla tulee olla erittäin näppärät sormet jotta nuo saa pysymään jonkinsortin rivimuodostelmassa edes sen yhden ohikiitävän sekunnin.

Tässä siis esittäytyvät reilun 5 viikon ikäiset kauhukakarat:

 u. Oxford Circus, km japanilainen, varattu

 u. Arnos Grove, musta kirjava, vapaa

 u. Theydon Bois, musta, vapaa

 n. Maida Vale, musta kirjava, varattu

 n. Dollis Hill, km japanilainen kirjava, jää kotiin

 u. Brent Cross, musta, vapaa

 u. Marble Arch, musta kirjava, alustavasti varattu

 u. Boston Manor, musta, vapaa


4 kommenttia: