tiistai 4. helmikuuta 2014

Asiatonta menoa ja meininkiä

Hohhoijaa, tuntuu että edellisestä postauksesta on jo ikuisuus vaikka "vasta" viikko sitten kirjoittelinkin Röykän reissusta. Kovasti on tullut kirjoitettua asiaa luonnoksiin täällä bloggerissa, tuntuu vaan että kaikki jää kesken enkä sitten enää jaksa palata niiden keskeneräisten pariin enää, tyhmä mikä tyhmä... No, tähän väliin tällainen liibalaabahöpöttelyteksti ettei jäädä kokonaan pian ilman postausta.


Mulla on nyt itsellä menossa ensimmäinen ns. "kunnon" ulkoasuduuni, josta saan jopa korvausta, ja oon niin innoissani! Alunperin pelkkä banneritilaus vaihtui nyt koko ulkoasun väsäämiseen ja oon vaan niin muikeena kun pääsen virkistämään html-koodimuistia, viimeksi väkersin ulkoasuja virtuaalitalleille joskus muutama vuosi sitten. Valmis ulkoasu tulee sitten näytille kun se on valmis, eli luultavasti viikon loppuun mennessä :)


Lisää iloisia uutisia! Innan tuleva sulho on nyt päätetty, kaiken mietinnän ja pohdinnan jälkeen. Ihanaa vihdoinkin vaan keskittyä siihen kutkuttavaan odotteluun uroksen valintaan liittyvän hermoilun sijaan (joo, astutukseen on aikaa melkein 5 viikkoa mutta huoli oli suuri ettei päätös valittavan uroksen suhteen selviä siihen mennessä :D). Innan kanssa heilastelemaan pääsee siis valkoinen ps kääpiöjänis uros Provo, jolla on energisen luonteen lisäksi värikirjollaan muut miesehdokkaat päihittävä suku - suvusta kun löytyy mm. niin keltamustaa japanilaista, mustaa ja sinistä otteria, sinisoopelia, valkoista ps'ää sekä luonnonharmaata.


Myös Jalin suhteen on tehty suunnitelmia liittyen Innan tuleviin kakaroihin - Inna kun saa viettää mammalomaa omassa rauhassa yksin (pääasiassa siitä syystä et Jali lihois muodottomaksi jos se pääsisi Innan ruokakupille...). Jali saa nimittäin näillä näkymin kaverin Fiina-saksanjättischeckistä, jonka kanssa se majoittuu leikkimökkiin sitten kun muksut on ajankohtaisia :) Saa vaan toivoa että Jali tykästyy tuohon isoon tyttöseen, kurjaahan sillä olis jos joutuis ihan yksin mököttämään päivät pitkät.


Siinäpä kuulumiset tältä erää, hirveästi ei oo nyt tapahtunut mitään ihmeellisyyksiä, puput vaan koisii päivät pitkät ja välillä innostutaan sitten taas vetämään sellaista spurttia ympäriinsä et ikkunat helisee... Voi että sitä odottaa kesää ja sitä että noi pääsee päivittäin purkamaan tota energiaansa pihalle, ei oo toi talviulkoilu mun tai kanienkaan juttu. Jos ei oo liian kylmä niin sitten on sellaset ärsyttävät nollakelit et kaikki on märkää ja kurjaa. Viikonloppuna lähdetään Pornaisiin SKY:n ulkomuotoon ja pettiin, katotaan sitten et kuin hyvin mun epätoivoiset Jalin käsittelyharjoitukset on tuottaneet tulosta (tuskin ollenkaan).

8 kommenttia:

 1. Onko tulevia muksuja jo varattu? Täältä ilmottautuu yksi vapaaehtoinen ostaja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vielä tullut mut oo muhun yhteyksissä vaikka säpöllä niin sä olet sit ekana jonossa valkkaamassa lapsosta ;)

   Poista
 2. Jesjes, hieno homma! Nyt vaan jäädään odottelemaan tulevaa kevättä ja poikaslaumaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää odottelu on kyllä kamalan tuskaista touhua, se vajaa 5 viikkoakin tuntuu ihan mahdottomalta :D Onneks tässä ootellessa voi miettiä vaikka muksujen nimiä, niitäkään kun en oo jo tähän mennessä keksinyt kuin about miljoona...

   Poista
 3. Oii kuulostaa hienolta poikassuunnitelmat! :) Elän mukana täysillä tossa odotuksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä voisit oikein mielellään puolittaa mun kanssa tän stressin asian tiimoilta, en jaksais vouhottaa ees omasta lapsesta näin paljoa... :D

   Poista
 4. Saksanjätti ♥__♥ toivottavasti sujuu nuo suunnitelmat niinkun pitää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiina on ihana jättityttö ♥ En tiiä pystynkö palauttamaan sitä enää kotiinsa tuon pikku lainaamisen jälkeen hehe. Ja samaa toivotaan täälläkin! :)

   Poista