maanantai 27. tammikuuta 2014

Röykkä 25.1.2014Vuoden ekat näyttelyt on nyt korkattu, koko kevät jatkuukin tästä aika kiireisenä kanijuttujen suhteen - melkein joka viikonlopulle löytyy menoa.

Röykässä näytillä oli meidän kaksikosta vain puolikas, Jali toimi reissussa vain seuraneitinä ja nukkuikin suunnilleen koko päivän boksissaan tyytyväisenä. Inna pääsi nyt neljättä kertaa ulkomuotopöydälle, ja hienosti sujui, liekö sitten syynä kiva tuomari vai tuuripeli. Hollantilaisia oli näytillä kolme kappaletta, Inna ja Lindan puput Deli ja Milo, joista kaikki arvosteli eri tuomari.

Lopputuloksena Innan kohdalla oli hienot 94p + kunniamaininta + ROP! Loistava tyttö, vaikkei oikein esitellytkään jänismäistä esiintymistyyliään arvostelupöydällä tututtuun tapaan. Arvostelukorttiin oli alkuun laitettu painoksi 2,48 kg mutta kirjoitettu päälle 2,51 kg, oltais lähdetty kotio pistettä köyhempinä jos tuota korjausta ei olisi tehty :D

Paino 5/5
Rotuleima ja esiintyminen 10/10
Rungonmuoto 18,5/20
Turkin tiheys 9/10
Turkin laatu 9/10
Pään kuvio ja väri 18,5/20 - tumma
Rungon kuvio ja väri 19/20 - hyvä
Kunto ja terveys 5/5
Yht. 94/100p


"Sillähän on otsa!" "No mut niin hei onkin!"

Caspa tahtoo rapsutuksia!

"Ai moi sulla on kamera otathan musta kuvan ota nyt ota ota!"

Oli komeet koristeet häkissä kerrankin!

"Painu takapuoleen siitä, anna mun tuhoon juomapullopidikkeitä rauhassa!"

---------------------------------

Semmonen reissu tällä kertaa, oli mukava päivä vaikka (yllätys yllätys) vähän väsynyttä menoa olikin :D Seuraavaksi suuntana meillä on Pornainen ensi viikon lauantaina, pääsee Jalikin arvosteltavaksi. 

2 kommenttia: