keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kai meistä joku sitten tykkääkin!

Huh huh, jopas teitä lukijoita on nyt kertynytkin, justhan vasta blogin aloitin ja iloitsin ensimmäisestä lukijasta (itsestäni siis, jostain on pakko aloittaa). Iso kiitos teille jotka jaksatte seurata (edes muodollisesti) meidän menemisiä ja sen sellaisia, 100 ihmistä on jo iso lössi.

Ajattelin että tän kunniaksi voisin järkkäillä 100 hengen viinanhuuruiset kotibileet mutta jos jätetään se sitten siihen 1000 lukijan merkkipaaluun (not gonna happen). Tässä oon miettinyt jos jonkinnäköistä tapaa juhlistaa tällaista näinkin suurenluokan saavutusta, mitään kovin järkevää en ole vielä keksinyt (lukuunottamatta jo mainittuja kotibileitä, oisko hei siistiä).

(Jopas tässä postauksessa riittääkin sulkuja, pitää koittaa rajoittaa.)

Oliskos teillä lukijoilla jotain toivepostausten tapaisia mitä haluaisitte mun toteuttavan? Noin suuren joukon toimesta pitäisi irrota idea jos toinenkin. Arvonta kelpaa varmaan aina mutta ongelmaksi sen kohdalla koituu se oleellinen eli mitä arvotaan, palkintojen pitäis olla kyllä sitten jotain vähän spessumpaa.


Vielä kerran kiitos ja kumarrus, Henna ja puput kuittaa ♥

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pistetään idea korvan taakse vaikka meidän päivärutiinit on sen verran puuduttavaa kamaa etten tiiä kiinnostaako ne oikeasti ketään :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Häkkiesittelyä en lupaa ennen kuin kanit on muuttaneet takaisin ulos asumaan kesäksi, talvihäkki on sellainen rykelmä ettei sitä oikeen kehtaa mitenkään erikseen esitellä :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ehkä jossain välissä mut en sitä kehtaa miksikään juhlapostaukseksi laittaa :D

   Poista
 4. Kääk, mikä hieno blogi! Mullakin on eläinblogi, mutta minä kirjoitan ruotsiksi. Lainasin yksi kuva sinulta, toivon että on ok! Laitoin sinun blogiosoite kuvan alle tietenkin. :)

  VastaaPoista