sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Klaukkala 22.2.2014


Päivän kohokohta ♥

Eilen oli Klaukkalassa Suomen Estekanit Ry:n järjestämät estekisat sekä petti. Team I&J otti osaa molempiin kumpainenkin ja vaikka suurta menestystä ei meille suotukaan niin päivä sujui mallikkaasti ja hyvässä seurassa. En kertaakaan lentänyt pehmoiselle takamukselleni liukkaalla pihalla, ajokelit oli mielekkäät ja meininki letkeän väsynyttä.

Jali tokalla kierroksella Jassun hypyttämänä

Esteillä sekä Inna että Jali starttas helpossa mutkassa, eli hyppivät ekaa kertaa elämässään mutkarataa. Viimeksi nuo molemmat on kunnolla hyppineet esteitä joskus syksyllä, ennen joulua ne hyppäs lekan pupupäivässä pari estettä suuntaan jos toiseenkin mutta eivät silloinkaan kovin mallikkaasti. Suuria odotuksia ei siis ollut, ja jopa toinen pupuista pääsi päivän tavoitteeseensa. Jali yllätti positiivisesti ja hyppi tokalla kierroksella hienosti maaliin asti 4 virhepisteen kera, Inna jäi ilman tulosta molemmilla kierroksilla. Ei ollut oikein Innan päivä, meno oli etanamaista ja se ei edes yrittänyt hypätä puomien yli vaan tunki itsensä aina puomien välistä melkein vetäen koko esteet mukanaan. Onneksi Jali sentään piti koko kaksikon lipun korkealla, ehkä me vielä joku kaunis päivä saadaan edes yksi klassauspiste Jalille helposta. Ei Innastakaan voi vielä mitään lopullista sanoa, sitten kesällä harjoitellaan ja katsellaan josko innostusta hyppimiseen vaikka löytyisikin.

Jali sai tavata tulevan varavaimonsa Fiinan, jonka rinnalla jäbän suunnaton takamus näyttää jopa sievältä.

Petissä sujui hyvin, molemmat kanit nuoli tuomaria ja Jalille tästä hyvästä irtosi lahjoituspalkinto, "Sydänten sulattaja" :) Jalilla olisi muutenkin ollut edellytykset hyviin pisteisiin, sen käytös vaan, kuten aina, vei monta pistettä rimpuilun takia. Jalin olisi pitänyt saada 5 pisteen kohdista kunniamaininta mutta ruusuke jäi eilen saamatta, toivottavasti se saadaan vielä vähän jälkijunassa. Jali sai turkista tosi hyvät pisteet, ois huimaa jos se pitäisi turkkinsa hyvässä kunnossa kastroinnista huolimatta vielä pitkään, leikatuilla uroksilla kun tuppaa olemaan sellainen ainainen karvanlähtökausi.

Jali:
Yleiskunto 27,5/30 - Leveä, kaipaisi inasen massaa selkään
Turkki 19/20 - Palautuu hienosti, pölisee hieman
Korvat 5/5 - Puhtaat
Silmät 5/5 - Kirkkaat
Hampaat 5/5 - OK
Kynnet 5/5 - OK
Tassut 5/5
Häntä 5/5 - OK
Käsiteltävyys 16,5/20 - Hieman rimpuloi
Yhteensä 93/100p - Pusupoika ♥

Inna:
Yleiskunto 27,5/30 - Kivassa kunnossa, kaipaisi kuitenkin eteen lisää massaa
Turkki 18/20 - Karkea, palautuu kohtalaisesti
Korvat 5/5
Silmät 5/5
Hampaat 5/5 - OK
Kynnet 5/5 -Leikattu
Tassut 4,5/5 - Toisessa takatassussa kantapää karvaton, seuraile
Häntä 5/5 - Puhdas
Käsiteltävyys 19/20 - Pusuttelee ♥ Antaa käsitellä hyvin
Yhteensä 94/100p

Loppukevennyksenä kuva Jassun uudesta mussukasta :3

 -------------------------------------------------

Myynnissä S-kokoiset lapavaljaat pinkkilimevalkoraidallisen värisenä (kuva saman värisistä valjaista valjaat tilaustyönä- sivulla). Viimeinen tilaisuus saada valjaat tässä kuosissa, kangas nimittäin loppui juuri ja sitä tuskin saan mistään lisää. Valjaat sopivat esimerkiksi leijonanharjaksille ja todennäköisesti hermeliineille. Hintaa valjailla on 7 euroa, postituskulut menee meikäläisen piikkiin.

14 kommenttia:

 1. mistä näitä pet- kisoja voi seurailla, koska on seuraavat?

  VastaaPoista
 2. Voe damn mä ku yritin tarkasti laskee et jokanen sai sen KuMansa niist 5 pisteen kohdist :D hmp, no mut josko jossain kisoissa sit muistais sullekkin sellasen antaa! (tai siis Jalille ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anniina ilmotti mulle et senkään jellonauros ei saanu 5p kumaa XD Ei aina voi onnistuu :D Itekki huomasin tän meidän tapauksen vast tänään, jos oisin tajunnu jo eilen ni ois ollu iisimpi hoitaa homma jo sillon.

   Jali onneks jaksaa kärsivällisesti ootella ruusukettaan ;)

   Poista
 3. Kuka käyttää oikeasti sanoja inasen ja rimpuloi?! :D Mutta paljon onnea näistä tuloksista, hienot puput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en uskalla ottaa kantaa kun sorrun itekkin niin moniin kielioksennuksiin aina välillä XD Mut kiitoksia! :D

   Poista
 4. Onko noi lapavaljaat jo mennyt?

  VastaaPoista
 5. Mistä tilaat remmien narut?

  VastaaPoista
 6. Tuleeko sulle joskus hollantilaispoikasia?

  VastaaPoista
 7. Haasoin sinut :) http://kani-asiaa2011.blogspot.fi/2014/02/vahan-kuulumisia-ja-haaste.html#comment-form

  VastaaPoista