maanantai 4. marraskuuta 2013

Haaste (7 kuvaa kesästä)


Tämä kesäinen haaste tuli meille Karvakorvat ja kokki -blogin Siiriltä, kiitos! :) Tämä(kin) haaste on kiertänyt kaniblogit jo kertaalleen läpi joten meiltä ei enää haaste lähde valitettavasti eteenpäin.

Btw, koska säännöt on tehty rikottaviksi niin osa selityksistä on jopa 3 sanaa pitkiä mut hei eihän tartuta pikkuseikkohin eihän (pikkuseikka = tässä tapauksessa koko haasteen pointti mut jooooo). Jos tän takia joulupukki pistää mut tuhmien listalle niin ei voi mitään!


Säännöt 
* Laita seitsemän kuvaa kesästäsi ja selitä se vain yhdellä sanalla, haasta sen jälkeen seitsemän muuta blogia tekemään sama.


Ilmoittakaa jos teillä on ongelmia kuvien latautumisen kanssa, kyllästyin tinypicin kömpelyyteen ja kaatuiluun ja päätin tällä kertaa kokeilla ladata kuvat tumblriin - omalla koneella näyttäisi ainakin toimivan moitteettomasti.

 -----------------------------------

Lauantaina suunnataan nokkamme kohti Turun T-Taloa ja Kaniininkasvattajien ja LeKan pikkujoulunäyttelyitä :) Kovinkaan luottavaisin mielin ei oo ainakaan Inna menossa arvostelupöydälle, rintamus kun on edelleen kutakuinkin kalju ja korvaansakin neiti on jostain saanut pienen ruven. Jali saa siis luvan edustaa myös Innan puolesta, ainakin sillä on turkki suht hyvässä jamassa mut katotaan sitten uudestaan kun lauantaina se tietty sojottaa kaikkiin ilmansuuntiin ja pöllyää enemmän kuin isomummon perintötalja. Mut pidetään asian tiimoilta sormet ja varpaat ristissä!

Kyselkää nyt vielä ihmeessä kysymyspostausta varten mitä ikinä haluattekin, ei oo rajoituksia sen suhteen mitä saa tai ei saa kysyä! Jos menee liian kinkkiseksi tai ahdistavaksi kysymykset niin en sitten vastaa niihin, yksinkertainen keissi :D Kysymysaikaa tän viikon perjantaihin asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti