tiistai 29. lokakuuta 2013

Haaste (11 kysymystä)


Sain tän haasteen n. kuukausi sitten joten taitaa olla aika vihdoin vastata haasteeseen! Haasteen sain Minnalta Bunny stole my carrot! -blogista :)

--------------------------------

Säännöt
- Kerro 11 asiaa itsestäsi
- Vastaa haastajan 11 kysymykseen
- Keksi 11 uutta kysymystä
- Haasta 11 bloggaajaa
- Kerro bloggaajille haasteesta11 asiaa minusta

1. Kaipaan takaisin lukioon. Amiksen systeemit ei oo selkeestikään mua varten suunniteltu, oon oikeasti kateellinen teille jotka vääntää jotain äidinkielen novellianalyysejä ja stressaa wanhoja paniikkiin asti. Jos lukion vois käydä kahdesti, kävisin.
2. Olen harrastanut kuvataidekoulua jo 13 vuotta.
3. Harrastin myös aikoinaan ratsastusta 6 vuotta.
4. Olen saanut ylinopeussakot ja pelkään että poliisisedät evää multa pitkäaikaisen ajokortin saamisen tän takia (multa on vielä ajokoulun kakkososa käymättä).
5. Pidän itseäni silti maailman parhaana kuskina enkä stressaa autoilua, päinvastoin.
6. Kävin joskus säännöllisesti kuvaamassa erilaisissa hevoskisoissa
7. Virtuaalitallit oli joskus yksi mun rakkaimmista harrastuksista. Mulla oli myös virtuaalikanila muutaman vuoden ajan.
8. Mun musiikkimaku seilailee aina laidasta laitaan riippuen omasta fiiliksestä. Tällä hetkellä suurkulutuksen alla on P!ATD:n uus levy ja kasarihumppa (esimerkki 1/esimerkki 2/esimerkki 3/esimerkki 4). Ysärijumputus on aina in.
9. Voisin elää pelkällä pepsi maxilla.
10. En ole koira- enkä kissaihminen. Oon molemmille allerginen joten oon oppinut suhtautumaan molempaan lajiin hyvin neutraalisti. Kani-ihminen oon kyllä henkeen ja vereen.
11. Mun suosikki tv-sarja on ja tulee aina olemaan The Mighty Boosh (suosittelen/kyllä/lämpimästi/kaikille!) Youtubesta löytyy haun kautta kaikki jaksot jos haluaa kokeilla itsekin. Teen Wolf on todella todella todella kova kakkonen (onhan mulla tatuointikin sarjaan liittyen).


Kysymykset minulle

1. Paras muisto lemmikkisi kanssa?
Mulla on mielessä nyt montakin hyvää muistoa joita on kertynyt tän reilun puolen vuoden aikana, hankala valita parasta. Hienoa oli ainakin päästä Innan kanssa BIS-pöydälle ykkösinä Salossa toukokuussa ja Turun messut oli ihan yleisesti hieno viikonloppu joka vietettiin aikalailla kanimaisissa merkeissä kokonaisuudessaan.
2. Millainen olisi seuraava lemmikkisi?
Kani, joko jokin pieni jänismäinen otus tai joku iso löllöteltävä jätti.
3. Paljonko rahaa kulutat lemmikkeihisi kuukaudessa? (noin summa)
Hankala lähteä arvioimaan, varmaan joku kymppi :D Ruoka kun ostetaan isossa säkissä ja heinää haetaan maajussilta niin eipä siinä hirveesti kustannuksia synny, vettä kun tulee hanasta ja omenoita omista puista. Näyttelyreissut maksaa eniten mut niitä nyt ei ole joka kuukausi.
4. Tällä hetkellä suurin haaveesi?
Yleinen onnellisuus, jonka saavuttaminen edellyttää parannuksia monella elämänalalla.
5. Mitä harrastat?
Kanit, kuvataidekoulu, photoshopilla pelleily, tumblr (trust me, se käy harrastuksesta)
6. Mikä on paheesi?
Pepsi max
7. Mikä oli ensimmäinen lemmikkisi ja miksi?
Kääpiölupat Paavo ja Eevi. Kaksi kääpiöluppaa oli hakusessa rotujen vertailun jäljiltä ja Pavetsun ja Evitzin kasvattaja asui mukavan matkan päässä ja häneltä löytyi vapaita poikasia.
8. Miksi juuri kanit?
Ne on monipuolisia lemmikkejä joista myös löytyy valinnanvaraa ulkonäön ja ominaisuuksien suhteen.
9. Mitkä ovat lemmikkiesi parhaat puolet?
Inna on ihana adhd-lapsi jolla riittää virtaa, Jali on ihana halinalle jolla on kans sellasta suloisen säälittävää uhmaa :D
10. Mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa?
Haluan työn jota varten jaksan joka aamu hyvillä mielin herätä, kanien kasvatuskin on käynyt mielessä, katsellaan.
11. Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan?
Ostaisin uuden auton (sori fiesta mutta ohjaustehostin ja ilmastointi sulta puuttuu) ja pistäisin rahaa säästöön. Tällä hetkellä mulla ei oo mitään sen isompaa tarvetta tuollaiselle määrälle rahaa, äippä kun ruokkii ja pesee pyykit.

--------------------------------------

En valitettavasti lähde keksimään uusia kysymyksiä tai tagaamaan ketään, tää haaste on sen verran kauan pyörinyt pitkin pupublogeja että kaikki on kertaalleen jo haastettu :)

4 kommenttia:

 1. Samiksia! P!ATD:n uus levy, kasarihumppa ja ysärijumputus <3

  VastaaPoista
 2. Moikka! haluatko auttaa mua, ku en tiiä miten saada kuvasta aukeamaan uusi blogisivu, joka ei kuitenkaan näy missään muualla blogissa? Siis kuten sulla, jos painaa kanit-sivulla jalin nimeä pääsee ihan uudelle piilotetulle sivulle. Miten teet tämän vai osaatko selittää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerissa mene blogisi kohtaan Sivut > Uusi sivu > Tyhjä sivu > Pistä otsikoksi haluamasi sivun nimi (tulee sivun osoitteeksi, esim Jalilla "/jali.html") > Julkaise > Raahaa sivusi "piilotettu"-otsikon alle. Sitten vaan linkität sivun minne haluat :)

   Näin mä olen ainakin homman saanut toimimaan :D

   Poista