sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Pikkujoulunäyttelyt Turussa 9.11.

Eilen tuli vietettyä hirmu kiva näyttelypäivä Turun T-talolla LeKan ja Kaniininkasvattajien pikkujoulunäyttelyiden merkeissä :) Inna pääsi toista kertaa ulkomuotopöydälle ja molemmat kakrut oli tottakai myös petteilemässä.

 Ulkomuotohäkkejä

 Pettiarvostelut:

Inna:
Yleiskunto 28/30: Sopusuhtainen, tiivis paketti
Turkki 17,5/20: Tuuhea, puhdas, palautuva. Valeraskaana, nyppinyt rinnasta karvoja
Korvat 5/5: Kauniit
Silmät 5/5
Hampaat 5/5
Kynnet 5/5: Leikatut
Tassut 4,5/5: Värjäytyneet
Häntä 4,5/5: Hieman keltainen
Käsiteltävyys 18/20: Hieman jännittää selälle kääntöä, muuten antaa käsitellä
Yhteensä 92,5/100p

Jali:
Yleiskunto 27/30: Hyvät lihakset
Turkki 18,5/20: Pehmeä, palautuva
Korvat 5/5: Puhtaat
Silmät 5/5: Uteliaat
Hampaat 5/5: Normaalit
Kynnet 5/5: Leikatut
Tassut 4,5/5: Hieman värjäytyneet
Häntä 5/5: Kaunis
Käsiteltävyys 18/20: Hieman levoton
Yhteensä 93/100p

Ihan hyvin meni molemmilla :) Jali sai myös lahjoituspalkintona ilmakuivattua porkkanaa, koska oli "Suloisin jättiläinen" (no onhan sillä kieltämättä perä joka ansaitsee "leveä kuljetus" varoituksen) ja Inna sai ruusukkeen komeimmista korvista :D Hassua muuten ettei Innan toisessa korvassa ollutta rupea huomattu, oli 100% varma että siitä lähtee puolikas piste mut ei voi valittaa! Toi Jalin käsiteltävyys ois myös voinut olla paljon huonompikin, levoton on nimittäin hyvin kaunisteltu tapa ilmaista se miten sen on tapana sätkiä ja potkia sylissä nykyään... Jos se hetken pysyy paikallaan niin se on sit silloin kun se mussuttaa paidan helmaa :D Ihana pikku murkku-Jaltsu ♥

Lahjoituspalkintoja

Ulkomuoto ei tällä kertaa sujunut ekaa kertaa paremmin, Inna kun sai nollat sen kaljun rinnan takia (mitä kyllä vähän veikkailinkin...). Ei se mitään, varsinkin kun tuomaritäti oli kiva ja kirjoitti silti ylös kaikki muut pisteet ja niitten kommentit, näkee vähän osviittaa Innasta kumminkin. Tässä arvostelu:

Paino 4/5: Kevyt (2,450kg)
Rotuleima ja esiintyminen 9,5/10: Pienehkö
Rungonmuoto 18,5/20
Turkin tiheys 00/10: Kaljut "laikut"
Turkin laatu 9,5/10: Hyvä
Pään kuviointi ja väri 18,5/20
Rungon kuviointi ja väri 18,5/20
Kunto, hoito ja terveys 5/5
Yhteensä 00/100p

Näyttelyissä on omasta mielestäni ehdottomasti parasta ne ihmiset mitä siellä tapaa - kerrankin on ympärillä tyyppejä, joita oikeesti saattaa kiinnostaakin mun hölinät kaneista ja joilla on yhtälailla kokemusta papanoitten siivoamisesta ja hajurauhasten putsaamisesta kuin mullakin :D Tälläkin kertaa tuli tutustuttua uusiin pupuihmisiin ja nähtyä totta kai myös vanhoja kavereita, onneks näkyillään taas myös lemmikkimessuilla! Alla oleva kuvapläjäys kertoo aikalailla olennaisen siitä miten käy kun päästetään kani-ihmiset kaniensa kera samaan tilaan koko päiväksi: kaikki kanit vaan samaan kasaan ja kamera esille! Kuvista voi bongata ainakin nämä pupuset: Jali, Inna, Deli, Milo, Fami, Ronya, Caspa, Bisse, Deena.

Klikkaa kuvat suuremmiksi! Ensi viikolla mun ois sitten tarkoitus vastailla teidän lähettämiin kysymyksiin kysymyspostauksen muodossa, katsotaan millaiset romaanit innostun vastauksiksi kirjoittamaan :D

4 kommenttia:

 1. Eikä Ahahahaha noi vikat kuvat! :DD ihania! Hyvin meni teillä :) messuilla nähdään!

  VastaaPoista
 2. Itseni ei tullut lähdettyä tuonne, mutta oli kuulemma ollut todella kiva näyttely! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hirmu kivaa :) Toivottavasti yhtä hyvä meininki myös lemmikkimessuilla!

   Poista