sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Vauva-asiaa!


~*Ui ui tän postauksen tekemistä oon oottanu kuin kuuta nousevaa, nimittäin...*~

Provon kuva © Heidi K.

Inna astutettiin eilen 8.3. kääpiöjänisuros Provolla ja jälkikasvun laskettu aika on 8.4. Poikasia odotetaan syntyväksi väreissä musta ja keltamusta japanilainen + kirjava + mahdollisesti otter. Poikasten arvioitu aikuispaino on siinä kahden kilon kieppeillä :) Vanhempien luonteiden perusteella tulossa on hellyydenkipeitä adhd-hulivilejä ja vauhdikkaita tyhjäpäitä.


* * * * * * * * * * * * * *

Nyt sormet, varpaat ja silmät ristiin että astutus onnistui ja että kaikki sujuu mallikkaasti. Provo on meillä astutuslainassa viikon verran ja herra on kyllä hurmannut reippaudellaan ja vauhdillaan, joista jälkimmäinen aiheutti tänään päivällä pienen eläinlääkärikeikan... Poitsu oli ilmeisesti rallitellessaan puraissuut huulensa kunnon vekin ja käytiin sitten lääkärillä pistämässä siihen yksi tikki. Kiitos päivystyshintojen kyseessä ei ollut mikään parin euron vierailu mut nyt on huuli paikattu ja Provo voi taas jatkaa juoksentelua vanhaan malliin :)

6 kommenttia:

 1. Oooo! Mietin just, että mahtaakohan Innalle joskus vauvoja tulla ja tuleekin. Ihan mahtavaa! Varmaan todella kivan näköitä sakkia tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä niin toivon että tulis mustaa otteria ja jänismäistä kroppaa, onneks tässä ei tarvi kuin se kuukaus jännittää :)

   Poista
 2. Voi ihanaa <3 Vihdoinkin :D Onneaponnea jo näin etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme ♥ Mä olen jo ihan täpinöissä, toivottavasti tää kuukausi vaan kuluis äkkiä :3

   Poista
 3. Oijoijoi, ihan mahtavaa :') !! Täällä pidetään pupujen viiksetkin ristissä teidän puolesta, jännityksellä odotellen huhtikuuta... :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tähän tarvitaan jokaisen kaikki ruumiinosat ristiin kun jännittää niin pirusti :D

   Poista