keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

NaattiToivottakaamme tervetulleeksi perheeseen risteytyskaninaaras Gryo-Gin Fizz alias Naatti! Naatti on siis toukokuussa 2 vuotta täyttävä punavahvisteinen raudansininen bjänisristeytys (50% bjänis 25% holski 25% soopeli), joka on meillä näin alkuun ns. testiajalla. Naatti tuli mulle siis Jasminelta, jonka luona se on pimahdellut aina välillä, käynyt vaan yllättäen kiinni, ja nyt sitten testaillaan josko tää olis johtunut vaan ympäristötekijöistä (se eli yksin Jassun luona tehdashäkissä, toki saanut jaloitella paljon häkin ulkopuolella). Täällä se pääsee viettämään aikaansa ulos Jalin kanssa kunhan Inna tuosta alkaa olemaan lähempänä poksahtamista, eli se saa kaverin ja reilusti tilaa. Tähän asti Naatti on ollut kuin itse unelma, se on erittäin seurallinen ja hellyydenkipeä pupsi :) Heidi alias pikkusisko on ihan rakastunut siihen, kävi tänään sen kanssa ulkoilemassakin pihalla omatoimisesti, katotaan jos vaikka innostuttais koittaa esteiden ylittämistä tuon jäniksen kanssa vaikka ei se mikään ideaali estepupu tunnu olevankaan.

Mutta siis, mikäli kaikki sujuu hyvin ja Naatti todistaa olevansa kelpo kanikansalainen liittyy se ihan virallisesti meidän jengiin. Se on edelleen mun ja Jassun yhteisomistuksessa, mutta täällä meillä se tulee asumaan, todennäköisesti elämänsä loppuun asti :)

6 kommenttia:

 1. Onpa komia! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin.. Olisi kiva kuulla vastaisuudessakin Naatista kuulumisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naatti on! :) Juu samaa toivotaan täälläkin, on oikeesti tosi kiva jänis nimittäin, utelias ja aina rapsutuksia vailla. Lisää Naatista tullaan kuulemaan vielä varmasti täällä blogin puolella :>

   Poista
 2. Et sentään kirjottanu yhdessähuoltajuus :p. Nätti Naatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin voinu ihan hyvin kirjoittaa ;) Naatti on nätyskä tytsy.

   Poista