keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

JV-2014 LempääläErittäin kiva juhlanäyttelyviikonloppu on nyt takana päin, olis huippua jos Turun näyttelyiden viikonlopusta tulis yhtä mukava ja mielenkiintoinen. Lauantaina heräilin siinä viiden aikoihin neljän virkistävän nukutun tunnin jäljiltä ja kuuden maissa lähti ryhmä rämä (= meikä ja kaks boksillista kaneja) kohti Lempäälää. Koukkasin Liedon kautta ja ryhmä rämä kasvoi yhdellä ihmisellä (=Lindalla) ja kahdella kanilla. Matka taittui nopeasti, joskin ajokeli oli suhteellisen karsea, kiitos tiet täyttäneen rännän, yh. Ideaparkilta haettiin Siiri ja Miia kyytiin ja näyttelypaikalla oltiin hyvissä ajoin, oli kerrankin hyvin aikaa puunata kanit näyttelykuntoon.

Joku roska näemmä linssissä...

Päivä kului ateroidessa (kotipizzaa namnam), kaneja ihmetellessä, kaneja kuvatessa ja yleisessä zombeilussa ympäri näyttelytilaa. Jalin väriä tutkiskeltiin usean tahon toimesta eikä vieläkään päästy puusta pidemmälle, ei ole kuulemma ennen tuollaista sekasikiötä nähty ei. Inna sai ulkomuodosta nollat leukapussin kunniaksi, tyttö päätti kasvattaa sen just sopivasti näyttelyviikonlopuksi, viimeksi laittamissani kuvissakaan ei turpatyynyä näy, eli ajoitus oli mitä mainioin. No, ei ne pisteet muutenkaan kovin ihmeellisiä olleet joten ehkä jopa parempi niin että tuli nollat, surkeat pisteet olis harmittaneet vielä enemmän.

fap fap...

Lauantai-illaksi suunnattiin Tampereelle hotelliin, ilta vierähti ihan näppärästi ihmetellen hotellihuoneen toimimattomia valoja ja käyden iltapalalla mäkissä, harrastaen tilataidetta yhden väsyneen kani-ihmisen päällä sekä toki juoruten kaniasioista. Loppuillasta ehkä ääni hieman sammaltaen, mutta kuitenkin.


Sunnuntaina suunnattiin takaisin Lempäälään, tarkistin näyttelypaikalla yöpyneet puput ja siinä samalla touhutessa huomasin Innan toisen silmän turvonneen yön aikana. Se vietti yönsä Jalin kanssa samassa näyttelyhäkissä, ja sen nenässäkin näytti olevan pieni karvaton kohta. Epäilin jo hetken Jalilla olleen osuutta Innan mittaviin vammoihin mutta pienen tutkiskelun jälkeen selvisi että silmänsä tytsy oli todennäköisesti vain tökännyt heinänkorteen ja nenän karvattomuuskin johtui terävästä kalterin reunasta, johon Inna oli itsensä kätevänä neitinä sörkännyt. Meinasin jo ottaa Innan kokonaan petistä pois mutta päätin antaa asian olla, jos tulisi sanomista turvonneesta silmästä niin tiesinpähän itse ettei kyse ollut mistään sen vakavammasta.

Jalin käsitys jänismäisestä poseeraamisesta.

Ulkomuodosta tuli sama tuomio kuin lauantaina, eli nollat leukapussin takia. Muut pisteet oli vielä edellisiäkin surkeammat, joten hurraa huutoja taas leukapussin kunniaksi. Kuviosta Inna sai ihmeelliset 17 pistettä, hassua kun sen kuvio ei ole muuttunut minnekään sitten viime näyttelyiden joissa se sai 19 pistettä... Tää on tätä, jotkut katsoo japsikuviota tarkemmin kuin toiset. Petin puolella pärjättiin tällä kertaa oikein hyvin ja kaljunenäinen Inna veti pisteet kotiin turvonneen silmänsä kera - 95 pistettä ja kuma 5 pisteen kohdista! Tytsy oli myös avointen naaraiden LKV1, Jalikin sai hyvät 93,5 pistettä.

Klikkaa arvostelut isommiksi!

Kaikinpuolin onnistunut viikonloppu siis takana! 10 pistettä ja papukaijamerkki niille jotka jaksoi lukea koko romaanin, palaillaan ehkä vielä loppuviikossa vähän erilaisen asian äärelle :)

Jasminen jänikset istuksimassa.

10 kommenttia:

 1. hienosti meni!! :') tiiätkö onko turussa muuten näyttelyhäkkejä?

  VastaaPoista
 2. Teillä meni tosi hienosti! Tiedätkö muuten pitääkö turkuun tehdä omat numerolaput ja jos kani menee esteille niin se lappu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi numerolappuja tehdä näyttelyhäkkiin mut kannattaa askarrella joku "jos en ole paikalla, olen esteradalla" -tyyppinen läpyskä itse mikäli kani osallistuu myös esteille :)

   Poista
 3. Kiva postaus :) Ja aika ihku toi fap juttu :D voin kuvitella sun reaktion ku oot nähny sen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan otin jutun aikuismaisen hillitysti, mitenkäs muuten... ei naurattanut yhtään ei ;)

   Poista
 4. Taisin just revetä.. fap fap fap..

  Voi ei, photobomb.. Mietin enskerral vähän tarkemmin :'D kiitti täst

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks musta tuntuu et ens kerralla harrastat linssiluteilua ihan vanhaan malliin :D

   Poista