maanantai 27. toukokuuta 2013

Menestyksekäs Salon reissu

Eilen oli eka näyttelyreissu nykyisen kanikokoonpanon kanssa ja voin kyllä rehellisesti sanoa että oli mukavin näyttelypäivä jonka olen koskaan viettänyt :) Porukkaa oli sopivan vähissä määrin, ihmiset oli mukavia ja kanit suloisia ja tuomarin mukaan hyväkuntoisia! Meidän kaksikosta vain puolikas pääsi arvostelupöydälle koska Jali oli päivän liian nuori osallistumaan mutta onneksi Inna menestyi sitten Jalinkin puolesta.Meillä ei nimittäin olisi paremmin mennä mitä näyttelymenestykseen tulee: Inna nappasi huimat 96p, oli BIS1, baby naaraiden LKV1 ja sai vielä kirsikkana kakun päälle KuMan yleiskunnosta :) Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Tässä vielä arvostelukaavakkeen kaikki pisteet:

Yleiskunto 28/30 - ikäisekseen hieno lihaksisto
Turkki 19,5/20 - mieletön palautuvuus!
Korvat 5/5 - puhtaat
Silmät 5/5 - kauniit
Hampaat 5/5
Kynnet 5/5
Tassut 4,5/5 - hiukan kellertymää
Häntä 5/5 - söpö
Käsiteltävyys 19/20 - saa vääntää ja kääntää
Yhteensä 96/100

BIS-pöytä

Olen tottakai ihan älyttömän ylpeä Innasta, varsinkin tuo käsiteltävyys tuli kyllä niin puskan takaa kun pelkäsin etukäteen että vauva keksii itse vääntelehtiä ja kääntelehtiä miten mieli halajaa :D Mut hyvä näin, toivotaan että seuraavalla kerralla sujuu yhtä loistavasti vaikka tuleva murkkuikä saattaakin aiheuttaa käsiteltävyyden vaikeutumista hieman... :D


siinä on niin rluppaa, kjänistä, angoraa, hollantilaista, kluppaa kuin risteytystäkin rivissä!

 Jali ei onnekseen joutunut mököttämään boksissaan koko päivää vaan pääsi hetkeksi tutustumaan muihin taaperoihin ja vähän vanhempiinkin kavereihin paijauspöydällä. Välillä pikkuisen korvista näkyi vaan päät kun viisas lapsi keksi tunkea itsensä kahden suuren 9-viikkoisen ranskanpullan väliin :D

Kiitos Suomen Lemmikkikanit Ry:lle kivasta näyttelypäivästä, toivottavasti päästään mahdollisimman äkkiä osallistumaan yhdistyksen tapahtumiin uudelleenkin :)


Käytiin kaverin kanssa istuskelemassa myös estekisojen puolella ja kuvattiin muutamien kanien suoristukset samalla, koitan saada kuvat nettiin vielä tämän päivän aikana ja pistän linkin sitten varmaan sekä tänne että puput.us-foorumille :)
EDIT// muokkaamattomat kuvat estekisoista täällä!

5 kommenttia:

 1. Onnea :)

  Voisitko muuten poistaa tästä kommentoimisjutusta ton, että pitää saada selvää jostain koodista ja kirjoittaa se sitten siihen, se on ärsyttävä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Joo roskapostia vartenhan se on päällä ollut mut nyt on pois päältä, pistän sit takas jos tarve vaatii ;)

   Poista
 2. Minun pieni Nepsu-pupunen tuossa oikeanpuoleisessa estekuvassa :)

  VastaaPoista