torstai 26. toukokuuta 2016

Kukkuluuruu! + nopeat kisakuulumisetTiistaina lähdettiin Anniinan kanssa kohti Hämeenlinnaa, tarkoituksenamme hakea kotiin muuan pupukaksoset. Kotiin saavuttiinkin sitten vasta iltamyöhään, mutta ei ollut turha reissu - kyllä pienten höpönassujen takia kannattaa vähän nähdä vaivaakin.

Kyseessä ovat siis Katrionan kasvatit, Vilan ja Alvinin muksut, eli Jedin veljenlapset. Poitsu lähti Anniinalle asustamaan ja sai nimekseen Melman, tyttö muutti tänne meikäläisen hoiviin ja sai nimekseen Peeka. On taas hauskaa kun meillä on Anniinan kanssa kanisisarukset, Jedin ja Alvinin menoa on ollut hauska seurata ja ihmetellä. Saa nähdä millaisia seikkailuja Peekan ja Melmanin kanssa koetaan :)


Ikää Peekalla on vasta 8 viikkoa, nyt siis vaan eletään päivä kerrallaan ja tutustutaan toisiimme. Neiti on varsin rohkea ja utelias tapaus, ruoka maistui heti kun päästiin kotiin ja otsarapsutukset otetaan vastaan erittäin auliisti. Reilun kuukauden kuluttua aletaan varmaan tutustua esteisiinkin, saa tosin nähdä milloin päästään lopulta kisaamaan, ei tiedä kuinka kauan tuo kurja RHD2-virus pitää kisakauden jäissä. No, kotosalla onneksi voidaan hypellä sitten enemmänkin jos ei kilpailuihin välttämättä päästäkään. Toivotaan että Peeka on perinyt isänsä ja äitinsä hyppytaidot, jännittävä nähdä mille tasolle sen kanssa lopulta pompitaan!

Meemi Paneliassa 14.5.2016

Lopuksi vielä ripeästi Panelian kisaterveisiä :) Päivä oli itselleni aika raskas, kipeänä vietin suurimman osan aikaa auton takapenkillä peiton alla. Ei olisi välttämättä kannattanut lähteä tuohon reissuun, hain nimittäin seuraavana päivänä sairaslomaa joka lopulta venyi lähes kaksiviikkoiseksi. No, puput meni sentään kivasti, siitä kiitos Anniinalle joka ohjasi ne sillä välin kun allekirjoittanut teki hidasta kuolemaa yskien ja vaikertaen.

Helpossa mutkassa hyppivät Naatti ja ensikertalainen Meemi. Naatti oli ihan liekeissä kun ohjasin itse sen ensimmäisen kierroksen, se eteni hienosti ja kokeili kaikkia esteitä rohkeasti. Lopullinen tulos 4+2 arvosteluluokan ollessa B, vaan eihän me Naatin kanssa kisailla kovin tavoitteellisesti :D Meemi meni omaan kokemukseensa nähden hyvin, näissä kisoissa se hyppi nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä a) mutkarataa ja b) rataa joka koostui yli kolmesta esteestä. Kuten kotona, itse hypyt eivät tuottaneet ongelmia, enimmäkseen vain eteneminen esteiden välillä. Lopullinen tulos 6+2 eli toka kierros menikin jo varsin mallikkaasti! Eiköhän se siitä lähde sujumaan. Jedi kisasi eliitti korkeudessa päivän päätteeksi. Se ei tuntunut olevan ihan parhaassa iskussa, mutta jäbä petrasi lopussa hienosti ja voitti luokan 85 sentin hypyllään, ansaiten ensimmäisen sertinsä - aikamoista! :)

Kisakauden tauon takia päätin yrittää astuttaa Meemin jo nyt. Alunperin oli tarkoitus kisailla sen kanssa ensin, mutta nyt kun kisoja ei ole hetkeen tulossa niin kokeillaan muksuja heti :) Mikäli Meemi tiinehtyi ekalla yrittämällä pitäisi poikasia syntyä aikalailla tasan 3 viikon päästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti