keskiviikko 11. toukokuuta 2016

MeemiMikä meemi? No tämä Meemi! kolmisen viikkoa sitten käänsin auton kohti Urjalaa, kun sain vihdoin haettua kotiin kauan odotetun kanivahvistuksen. Meemi on siis valloittava ja kaunis pupuneiti, puoliksi ranskanluppa, puoliksi leijonanharjas/hermeliini-risteytys. Sen on tarkoitus toimia yhtenä osatekijänä omassa estekasvatuksessani, toivon mukaan saamme jälkikasvua jo kesän aikana :) Ikää neidillä on hitusen alle 9kk.

Haluaisin kovasti kokeilla esteitä Meemin kanssa ennen poikasia, mutta saa nähdä kuinka paljon tässä lopulta ehditään harjoitella. Olen tyttöä pari kertaa hypyttänyt kotona, ei kovin kummoisin tuloksin - hyppytyyli ja ponnitus on enemmänkin kuin kohdallaan, meillä on vaan ollut erimielisyyksiä sen suhteen, mikä on menosuunta ja mennäänkö ollenkaan. Valjaissa Meemi liikkuu kyllä reippaasti ja itsevarmasti, musta vaan tuntuu että se on turhan fiksu hyppimään esteitä jonomuodostelmassa... Turhaa työtähän se on! No joo, eiköhän tämä tästä. Ei ole maailmanloppu jos ei päästä kisaamaan ennen muksuja, eihän Innakaan innostunut esteistä kun vasta mammaloman jälkeen. Mitäpä siis Meemiäkään murehtimaan. Paneliassa on kisat tänä lauantaina, siellä olisi helppo mutka johon myös Meemi pääsisi kisailemaan. Katsotaan!


Tulevilta muksuilta toivon kovasti pitkää, lihaksikasta kroppaa sekä miellyttävää, rohkeaa luonnetta esteille. Suunnitelmissa on käyttää Jediä isipupun roolissa, mitä tuskin jäbä pistää pahakseen. Se on muuten aloittanut eliittiuransa hienosti suoralla radalla, mutkalta metsästetään vielä viimeistä klassausta vaikeasta. Hiljaa hyvä tulee, kuulemma. Odotan innolla Panelian kisoja, joissa Jedi pääsee pitkästä aikaa kokeilemaan korkeushyppyä. Jos saadaan siellä tarpeeksi kaneja eliitti korkeutta kisaamaan, on meillä mahdollisuus saada ensimmäinen serti korkeudesta! Huisi juttu.


9 kommenttia:

 1. Apua, siis aivan hurjan kaunis kani! <3 Pupukuume sen kun vaan kasvaa..

  http://vellajakumppanit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan saako Meemi myös yhtä kaunista jälkikasvua... Sellaisia olisi toivon mukaan tulossa myös myyntiin syksyllä ;)

   Poista
 2. Siis tuo väritys on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan hieno kani! Ja väritys ihan sairaan söpö ♥

   Poista
  2. Veera, niin on! Kirjavat soopelit on aina olleet mulle suurena haaveena, ja tässä paketissa on vielä sinislmäisyyskin mukana :)

   Lypsy, Meemi kiittää! :)

   Poista
 3. Olisiko näitä poikasia sitten tulossa myyntiin? Voisin olla kiinnostunut niistä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän niistä muutama riitä myyntiin asti :)

   Poista
  2. Pystyisikö tämän poikueen poikasesta mahdollisesti tekemään alustavan varauksen, vaikka siihen onkin vielä aikaa :D

   Poista
  3. Pistä mulle viestiä sähköpostiin henna.vihersaari@gmail.com tai facebookissa niin jutskaillaan lisää :)

   Poista