maanantai 8. kesäkuuta 2015

Turku 16.5. & Mäntyharju 17.5.

Kolmisen viikkoa sitten lauantaina kisaltiin Turussa kera lähes koko kanipoppoon, ainoastaan Jali jäi kotiin ruikuttamaan. Innan ja Naatin ilmoitin kokeilumielessä helppoon suoraan, noilta kahdelta en odottanut mitään, ehkä ihan hyvä, Naatti ei nimittäin suostunut hyppäämään yhtäkään estettä :D Yritys on tärkein, kaiketi. Inna pääsi maaliin asti, muttei kovin huikein tuloksin, virheitä kertyi paremmalta kierrokselta 5. Inna on sentään saanut jotain kipinää takamuksensa alle, itsellenikin tärkeintä on kannustaa sitä etenemään hienoa tahtia, ei ne virheet ole niin tärkeitä, niitä ehtii hioa sitten joskus. Ihan on eri meininki kuin muutamat kisat taaksepäin, Innaa ei meinannut saada liikkeelle työntämälläkään.

Jedillä meni Turussa kirjaimellisesti pupu pöksyyn, kisapaikan hälinä ja hulina oli pikkumiehelle selkeästi hieman yli hilseen. Keskivaikealta suoralta se suoriutui viidellä virheellä, mutkalta kuudella... No, yhdet kisat sinne tänne, varsinkin kun tälle lanailulle oli selkeä syynsä. Vaikka kanit ei hyppineetkään erityisen hienosti, aloitin itse tuomarikoulutuksen eli jotain kotiin päin sentään! Sain heti aamusta rakentaa helpon suoran radan ja päivän aikana otin myös aikaa, laskin tuloksia ja korjailin puomeja, ihan kuten itse olin alunalkujaan suunnitellutkin.

Turun kuvat © meitsi, Emma T., MaiSu

Seuraavana päivänä suunnattiinkin sitten hieman kauemmas kisailemaan, lähdettiin nimittäin Anniinan kanssa aamuviideltä kohti Mäntyharjua. Napattiin Mäntsälästä Karkki kyytiin ja melkein heti perille päästyä olikin jo aika käydä heittämässä Jedi ja Inna pettiin, itse suuntasin ottamaan aikaa vaikeaan suoraan. Mukana itselläni oli siis vain team äiti ja poika, molemmat petissä ja hyppimässä. Koska kisat olivat mukavan pienet, kului päivä nopeaan tahtiin. Hypytin ensimmäistä kertaa Jedin kokonaan itse keskivaikealla mutkalla ja oli ihan positiivinen yllätys kun poitsu tsemppasi toiselle kierrokselle ja hyppi puhtaasti sijoittuen toiseksi! Ehkä mun hypytystaitoja ei sittenkään ole täysin tuomittu :D Inna sentään hyppi Anniinan matkassa helppoa mutkaa, tuli kaikinpuolin helpommaksi kun harjoittelin itse tuomarointia ja pienen osallistujamäärän takia oma harjoitteluni olisi jäänyt kovin vaajavaiseksi jos olisin samalla vielä juossut kania hypyttämässä. No, Inna päätti sitten selkeästi yllättää isommin kuin poikansa ja hyppi radan yhdellä virheellä saaden ihka ensimmäisen klassauksensa!! Luulin että tää oli sellainen ikuisuustavoite mutta eeeeei, Inna pudotti toisella kierroksella ainoastaan japsin eli suht turha virhekin vielä. Heh, kyllä noi välillä osaa :D

Pettipuolella ei mennyt sen huonommin! Inna sai 93,5p ja Jedi veti pisteet kotiin saaden 95,5p ja ollen PPK3! Ei oo kovin tiuhaan meillä tapana vierailla PPK-pöydällä, oli siis tämäkin erittäin positiivinen yllätys :)

Mäntyharjun kuvat ©  Karkki

 

Seuraavaksi tulossa viime viikonlopun Ypäjä-reissun kuulumiset, jäänyt tämäkin postaus nimittäin pariksi viikoksi näköjään luonnoksiin pyörimään :D Pahoittelut postaustahdin olemattomuudesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti