sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Turku 23.11.2014Päästiin sittenkin vielä tän vuoden puolella kaneilemaan, loppuvuosi meneekin sitten viikonloput töissä. Turun messarin lekan näyttelyihin jälki-ilmosin siis Innan, Jalin ja Jedin, Naatti sai yllätysyllätys taas jäädä kotiin pitämään taloa pystyssä. Naatti ei ole mikään reissaajapupu, se viihtyy paljon mieluummin kotosalla tutussa ympäristössä, arka tyttönen kun tuppaa olemaan.


Turussa oli mukavan pienet näyttelyt, ja päivä sujui nopsaan hauskassa seurassa kuten normaalistikin. Omat kanit eivät menestystä niittäneet, Jali veti pohjapisteet saaden 92p, Inna paransi puolikkaan pisteen verran eli sai 92,5p ja Jedi oli tällä kertaa päivän yllättäjä saaden 93,5p ja ollen myös LKV1. Pisteitä meni yllättäen tällä kertaa molemmilta pojilta kynsistä, vaikka yleensä on vain kehuttu sopivan pituisiksi leikattuja teräaseita. Jaliltakin olin kuulemman leikannut suoneen, vaikka en itse tällaista epäkohtaa löytänyt arvostelun jälkeen. Mutta oli kaikenkaikkiaan kiva ja rento päivä, kiitos kaikille kanssapupuilijoille! :)


Vaikka itse en töiden takia enää minnekään pääse niin kanit lähtee edustamaan ainakin Lempäälän PetGalaan ensi viikonloppuna, vaikka odotukset ei tämän sunnuntain jälkeen olekaan enää huikeat. No tiedetäänpähän ainakin että missä pitäis viikon aikana pyrkiä parantamaan!

2 kommenttia:

  1. Jedi on niin hieno! Huomasitko muuten pikku spämmit sun puhelimessa ja kamerassa heheh ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jedi on komee vauva 8) Joo varsinkin kamera on täyttynyt mitä kauneimmista otoksista, ihanaa :D

      Poista