perjantai 14. marraskuuta 2014

Lemmikkimessut 2014Lemmikkimessut tuli ja meni, ja samalla myös todennäköisesti viimeiset kaniaiheiset kisailut omalta osalta tältä vuodelta. Vaika hirveästi tuntuu olevan mutinaa kanssapupuilijoiden kesken messujen tasosta niin itse viihdyin koko viikonlopun messujen parissa vallan mainiosti. En odottanut että löytäisin yhtikäs mitään kaneille, mutta löysin silti, en odottanut että outlet-puoli tarjoaisi mitään sen kummallisempaa edellisiin messuihin verrattuna, ostoksia tuli tästä huolimatta tehtyä. Pessimisti ei kenties pety? Oli miten oli, nyt sit vaan ens vuoden petexpoa odottelemaan!

Heti lauantaina aika nopeesti selvisi meidän ulkomuotopuolen menestys - Innalle ropsahti komeasti nollat leukiksen takia. Muuten asia ei sinänsä harmita, mutta kun sen leukiksen hävittämiseen nähtiin niin paljon vaivaa... Eikä sitä kaulapussia hirveästi näkynytkään ennen kuin Inna lösähti arvostelupöydälle ja leukis näyttikin yhtäkkiä kaksinkertaiselta. No, nää on näitä. Jos joku ihme vielä tapahtuu ja leukis ottaa hatkat nin voi olla että Inna pääsee vielä ulkomuodossa pyörähtämään, mutta toistaiseksi mammapupu saa jäädä hyvinansaitulle ulkomuotoeläkkeelle.


Estepuolella sujuikin sitten hieman paremmin, yksikään meidän kanien suoritus ei tainnut päättyä siihen että aika olis loppunut kesken, mikä on, no, suht yllättävää, positiivisesti totta kai :D Jalkapuoli Anniina hypytti meikäläisen kanit pääosin, vaikka itse kävin muistaakseni ainakin Innan hypyttämässä suorassa. Kiitos siis Anniinalle, kyl mullakin tää hypyttely tästä lähtee kunhan se oma tyyli kehittyy. Mutta, kom sii kom saa, sainpahan itse kuvata omien kanien suorituksia, ei voi syyttää kamalista otoksia muuta kuin allekirjoittanutta.

Arvosteluluokan ollessa C tiesin jo etukäteen että ainakaan holskit ei tuu tokalle kierrokselle esteillä pääsemään. Toisaalta ihan hyvä, ei noi olis sen paremmin menestyneet sillä tokalla kierroksella, Jali näytti sammakolta edetessään radalla mahdollisimman matalana kuin paraskin ryömintävaiheeseen päässyt vauva ja Inna nyt oli normaali itsensä, tökkäsi aina ylimmän puomin pois ja hyppäsi vasta sitten esteen yli. Jedi yllätti erittäin positiivisesti jättäen turhat haistelut lähes kokonaan pois ja loikki tokalla kierroksella hienosti radan yhdellä virheellä saaden toisen klassauksensa helpolta suoralta! Ollaan kyllä tultu pitkä matka siitä otuksesta jota pelotti Puotinharjun kisoissa parikymmenpäinen yleisö, joka jää kyllä mennentullen kakkoseksi messuhälinälle. Napattin jopa ruusuke kotiinviemisiksi, kun Jedi sijoittui viidenneksi!

Helsingin Energia juhlisti sunnuntain messupäivän alkua n. tunnin kestäneellä sähkökatkoksella!

Sunnuntaina holskit jatkoi samaa menoa esteillä, Jedi pääsi taas tokalle kierrokselle mutta hyppi tällä kertaa kahden virheen radan. Kai me joskus se klassaus mutkaltakin saadaan, onneks tässä ei oo sen kummempia tavoitteita asetettu nin ei ressata turhia. Sunnuntaina tuli tehtyä enemmän sitten kiertelyä ja ostoksia, mukaan lähti kaneille kaks litran juomapulloa sekä halpoja puruleluja, vaikka eihän noi niistä oikeen mitään ymmärrä.

Siinäpä meidän messuviikonloppu, mites teillä sujui? Oliko messut tosiaan niin kamala pettymys kun olen kuullut päiviteltävän vai voisiko viikonloppua kuvailla jopa onnistuneeksi?


ps. Se tunne, kun istut hengailemassa kanien kanssa ja hoidossa oleva viriili uros ruikkasee silmien korkeudelta häkistään suoraan takaraivoosi. Se tunne, kun käännät pääsi sanoaksesi tälle casanovalle pari valittua sanaa ja tämä ruikkaisee uudelleen, tällä kertaa suoraan avonaiseen suuhusi. Lämmintä kusta suuntäydeltä, on noi niin lutusia. Tästä on taas ilo jatkaa etiäpäin elämässä.

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi olen kade tuosta pimeys-kuvasta!! Yritin kans kovasta säädellä, mutta ei vaan mun taidoilla onnistunut ton maiseman ikuistus silleen, kun se livenä näytti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä sain kovin kummaksuvia katseita ku räpsin siellä pimeydessä ja testailin josko sieltä sais jotain julkaisukelposta kuvaa xd Rakeista jälkeä tuli mut pääsin aika lähelle totuutta sentään juu :D

   Poista
 2. Kiva tai oikeastaan ihana postaus :) Oikeasti, ruikkasiko joku kani sua melkein naamaan, ja sitten suuhun toisella kerralla? :D menin vissiin aika sanattomaksi siitä :O :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Joo, ihan oikeesti, onneks tuo viriili jäbä ei ollut meillä kuin sen yhden viikon hoidossa :D

   Poista