torstai 30. lokakuuta 2014

Syksyinen vierailija


Lupailin edellisessä postauksessa ottavani tällä viikolla hieman kuvamateriaalia vierailevasta tähdestä Mollasta, ja tänään tulikin oiva mahdollisuus kuvaushetkelle - pääsin koulunpenkiltä jo ennen puoltapäivää, eli aurinkoa riitti ulkona niin paljon kuin vain on mahdollista tähän aikaan vuodesta. Molla yllätti kyllä meikäläisen täysin, sillä sisällä pääosin makoileva pyöreä otus poseerasi kameralle ulkona kuin vanha tekijä.Mitäs tykkäätte Mollasta? :) Omaan silmään tuo otus on kyllä niin selkeästi ruskea versio Jalista että melkein hirvittää. Se jopa tuhisee yhtä äänekkäästi sylissä kuin meidän Jalpero! Molla on myös kova nuolemaan sormia ja kerjäämään otsarapsutuksia, tosiaan lempiajanviete tytöllä on häkissä makoilu niin pitkänä kuin vain mahdollista. Ja syöminen. Ihan ilmetty Jali siis.

Näihin kuviin ja tunnelmiin! Toivottavasti tällaiset kuvapainotteiset postaukset ei oo liian tylsiä teidän mieleen :)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin se on, ei tekis mieli antaa enää omistajalleen takas ollenkaan! :D

   Poista
 2. Mun oma ruskee holski on erehdyttävästi saman näkönen :D Ja kans maailman kovin nuolemaan sormia, nilkkoja ja kaikkeaa mistä vaan löytyy paljasta ihoa ja sen puutteessa housutkin kelpaa :D On ne holskit kauniita olentoja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holskit on parhaita kaikin puolin :3 Jali ja Innakin on molemmat kovia pusuttelemaan, varsinkin Jali joka nuolee jokaisen naaman joka sen tielle sattuu.

   Poista
 3. Malla on ehkä päättänyt yllättää sut? ;) Tällä pupusella on kyllä ihana väri, rakastan kaikin puolin! <3 Itekin oon suunnitellut jossain vaiheessa ottavani holskin, se olis varmaan mullekin sellanen rotu, joka sopisi.

  VastaaPoista