sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Uusikaupunki 15.6.


Aika palailla normaalin rytmin pariin! Taas voitaisiin todeta että parempi myöhään kun ei milloinkaan, tästäkin tapahtumasta on jo näköjään vierähtänyt lähes kuukausi :D No, pikkuvikoja! Uudessakaupungissa, Rairannan caravan-alueella järjestettiin leikkimieliset kaninäyttelyt sunnuntaina 15.6. ja sinnehän meidänkin porukka suunnisti kera kaikkien muiden pitkäkorvaisten paitsi Naatin (siitä kun ei saa pettikania tekemällään). Ilmoittautuminen tapahtui paikanpäällä, ja mukaan pääsivät siis tuolloin vielä vailla kutsumanimiä olleet Innan muksut Boston Manor, Theydon Bois ja Arnos Grove, sekä itse kauhukaksikko Inna ja Jali.

Anniinan luona nykyään asusteleva Marble Arch aka Alvin arvostelussa

Normaalien pisteytettyjen arvostelulomakkeiden sijaan tuomari rastitti taulukkoon sopivimman arvosanan ominaisuudelle (esimerkiksi käsiteltävyys: hyvä, turkki: erinomainen). Omasta mielestä tää oli vähän kummallinen järjestely, kuulemman edellisinä vuosina oli kuitenkin käytetty ihan perinteisiä arvostelulomakkeita - miksi vaihtaa hyväksi todetusta selkeästi epäkäytännöllisempään?


Arvostelut oli nopeasti ohi kun kaneja oli suhteellisen vähän ja jokainen näytteilleasettaja toimi oman kaninsa assistenttina, aina välistä seurailtiin myös SEKin järkkäämiä kisoja jotka oli samassa tilassa näyttelyn kanssa. Palkintojenjaossa koettiin positiivinen yllätys kun pieni rääpäle Arnos Grove kipusi BIS3-pallille, kuvitteelliselle sellaiselle tosin. Palkinnoksi saatiin pokaali (jollaisia meidän poppoo ei oo koskaan vielä voittanutkaan, Innakin sai tuollaisen kummallisen plakaatin bis-sijastaan reilu vuosi sitten), pussi ruokaa ja omavalintainen kapistus, meikä nappasi pöydältä siis hienon ruokakupin jota koristavat holskit, mitkäs muutkaan.


Oli kaikenkaikkiaan mukava päivä pitkän ja raskaan leiriviikon jälkeen, ilma oli kaunis ja tapahtuma mukavan pienimuotoinen ja rento :)

-------------------------------------

Niistä Innan muksujen kutsumanimistä muuten! Tarkoitus on nyt siis jättää ainakin toistaiseksi kotiin Arnos Grove aka Jedi, sen pitämistä kun on pohdittu ihan sen ensimmäisistä päivistä alkaen, ja nyt kun Oodi kuoli tuli sellainen fiilis et onhan tuo pakko kotiin jättää. Jedi on sellainen spesiaalirääpäle, ainutlaatuinen tyhjäpää kuten äitinsäkin. Muut kaksi muksua etsivät edelleen kotia, mutta pakkohan niillekin oli jonkinsortin nimet keksiä, ihan vain arjen helpottamiseksi. Isompi muksu Theydon Bois tunnetaan perheen kesken nykyään siis Fabiona ja pienempi Boston Manor Bärtilinä :D Onhan noi nyt naurettavat nimet mutta ajavat asiansa, tulevat kodit saavat pojat nimetä sitten miksi ikinä haluavatkaan.

Palaillaan jonkinlaisissa tunnelmissa ensi viikolla, kanileiripostaus on edelleen työn alla ja olishan tässä muutakin kirjoiteltavaa vaikka kuinka. Ensi lauantaina käväisen estehypyn sm-kisoissa Helsingissä, katsotaan josko ilmoitan Innan ja Jalin sinne hyppimään vai menenkö vain katselemaan kun muut hoitaa urheilupuolen.

3 kommenttia:

  1. Ihanaa että löysin sun blogin! Itse olen tässä hankkimassa kääpiökania, ja nyt innostuneena seurailen teidän touhuja;) ♥ ihania nuo teidän töpöhännät:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa saada tällaisia kommentteja välillä, kiitos! :) Tervetuloa seurailemaan meidän hölmöläisten toilailuja!

      Poista