perjantai 9. elokuuta 2013

Mahtuu mahtuu


Testailtiin pikkusiskon kanssa tänään, kuinka rakas tila-autoni fiesta soveltuu kanien kuljetukseen. Selvennettäköön, että käytän sanaa tila-auto täysin sarkastisesti, kyseessä on mitä pikkuisin pörisijä mitä maa päällään kantaa. Mikäli jotakuta kiinnostaa niin kyseessä on siis vuoden 1998 malli, ei se uusin fiesta jota mainostetaan joka paikassa ja joka näyttää jopa suhteellisen sporttiselta.Palataanpa asiaan! Testausvälineinä toimivat siis kaksi atlas-20-boksia ja yksi atlas kymppi. Hyökättiin ensimmäisenä olemattoman takaluukun kimppuun, mun oma hypoteesi oli se, että sinne saattaisi mahtua kaks pikku atlasta vierekkäin. Vaan fiestapa näytti mistä pikkuauto pissii, kaks isoa boksia sinne menikin niin että jo aloin epäillä josko takaluukku on ihan niitä varta vasten mitoitettu.

Unohdettiin ottaa kuva täydellä lastilla takapenkistä mut ehkä tää ajaa asiansa...

Sitten takapenkit. Mikäli jollekin jäi epäselväksi, on fiestassa vaan etuovet, mihin niitä takaovia muka kaipaa... No, boksien tunkeminen takapenkille on suhteellisen hankalaa mikäli niitten kyydissä heiluu ihan kanitkin mutta kyllä ne sinne menee, on ennenkin mennyt. Testauksen perusteella takapenkille mahtuu kaksi isoa boksia ja yksi pieni, voi olla että olisi mennyt kolmekin isoa mutta hankala arvioida kun ei sitä kolmatta itse omisteta.Ja viimeisenä etupenkki! Jalkatilaan yksi pikkuboksi, penkille yksi iso. Helppo homma!

Testin tuloksena siis että fiesta nielee 7 boksia + kuskin aika näppärästi. Ei mikään huono tulos! Mikäli siis äiti jostain syystä sanookin nou nou sen farmarin lainaamiselle Pyhtään reissua varten (se tosin on jo luvattu että se saadaan mut mistäs sitä tietää) niin ei hätiä mitiä, fiestalla päästään nyt kun hommat vaihtukin niin että 7 boksin sijasta mukaan lähtee 5 boksia :)

4 kommenttia:

 1. ei oikeeen liity tähän postaukseen mut pakko kysyy et jos sulla on youtubessa tili niin minkä niminen:)) katsoin vanhempia postauksia enkä pystynyt katsomaan videoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh, no mikäs siinä sitten on :o
   Käyttäjänimi on velmabetch :)

   Poista
 2. Älä laita peräkonttiin, sillä kanit voi kuolla sinne tulevasta pakokaasusta.. Vai mitä se oli? :OO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä lähtien takaluukkuun on pakokaasua tullut? :D Sieltähän on suora yhteys myös muihin sisätiloihin eikä sisällekään pakokaasut tule.

   Poista