keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Viimeistä viedään!

... heinäkuusta siis! Huomenna on jo elokuu, justhan kesäkuukin vasta alkoi! Mä itse olen ollut periaatteessa kesälomalla jo helmikuusta alkaen lukuunottamatta joitain turhia ylioppilaskirjoituksia keväällä mut kohta joudun itsekin palaamaan koulun penkille, hassu ajatus!

+++++++++++++++++++++

Ajattelin päivitellä tähän väliin kanien kuulumisia, vaikka paljoa ei ole nyt tapahtunutkaan. Jalille varattiin aika kastrointiin ensiviikon tiistaille, raukalla on siis alle viikko aikaa sanoa hyvästit juuri tutuksi tulleille kasseilleen :D No, tuleepahan stoppi pojan aloittamalle ruikkimiselle (hyvin SÄÄLITTÄVÄLLE sellaiselle, se on tainnut ruikkasta 3 kertaa muutaman viikon sisään :D). Inna on edelleen aina täynnä energiaa, jos se ei yhteen päivään pääse vapaaksi purkamaan energiaansa se kirjaimellisesti hyppelee paikallaan häkissä pyörien ympäri ja ämpäri. Ihmeellistä säätöä :D Pysyypähän tytsy hyvässä kunnossa kun vetää päivittäin vapaana sellaisia järkyttäviä rallispurtteja ympäri isoa pihaa ees taas. Välillä jopa Jali (joka on valjaissa häkin ulkopuolella, pitää jotenkin pitää tilanne kahden leikkaamattoman kanssa hallinnassa...) innostuu Innan juoksentelusta että meinaa vetäistä ulkoiluttajansa nurin lähtiessään itsekin spurttailemaan ympäriinsä. Nää luotijunat on kyllä niin kaukana siitä mihin itse totuin kahden peruslaiskan kääpiölupan kanssa, en ois koskaan uskonut että erot rotujen välillä voi olla näinkin valtavia.

Kaivettiin puomitkin varaston uumenista!

Tänään tutustuttiin hieman estehyppelyn maailmaan, pistettiin pikaisesti pikkusiskon kanssa lyhyt rata kasaan ja otettiin yksi pupu kerrallaan siihen tutustumaan. Esteiden korkeuksia en jaksanut edes ajatella sen enempää, aloitettiin varmaankin molempien kanssa jostain 10 sentistä ja nostettiin sitten hieman kun homma tuntu sujuvan ihan kivasti. Kyseessä ei siis ollut todellakaan mikään pitkä harjoitteluhetki mutta alkukankeuksien jälkeen molemmat kanit kyllä selkeesti alko tajuta mistä hommassa oli kyse, kuvien perusteella Inna taisi tykittää jopa yhden yli 20 senttisenkin esteen! Kaikinpuolin oli kyllä onnistunuteet hyppelyharkat, ehkä jaksetaan vielä tällä viikolla kokeilla uudelleen :)

Valtava ilmavara n. 15 sentin esteellä... selkeesti luonnonlahjakkuus!

Kyllä se yli meni vaikka tässäkin mennään aikalailla rimaa hipoen :D4 kommenttia:

 1. Ihania! Ootko ajatellu estekisoihin lähteä näitten kanssa? (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo kyllä mä ajattelin molemmat testausmielessä ilmottaa Pyhtäälle hyppimään, katotaan sitten jos innostusta riittää ihan aktiiviseenkin kisoissa käymiseen :D

   Poista
  2. Ai, kiva! :D Mekin tullaan Pyhtäälle tuon nuoremman kanin kanssa kokeilemaan että miltä se kilpahyppely tuntuisi. :-)

   Poista
  3. Eli siellä sitten luultavasti näkyillään ! :)

   Poista